Karabük Belediyesi’nden Ücretsiz Tiyatro Akşamı:
Eklenme Tarihi: 31.10.2025 461 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nden Ücretsiz Tiyatro Akşamı: "Parça Tesirli Pazarlar" Bu Akşam Sahnede

Karabük Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşları eğlenceli bir tiyatro gösterimiyle buluşturuyor.

Ünlü oyuncular Çetin Altay ve Özlem Karaaytu’nun sahne aldığı tek perdelik komedi oyunu "Parça Tesirli Pazarlar", bu akşam (01.11.2025) saat 20.00’de 100. Yıl Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

Etkinlik, ücretsiz olarak izlenebilecek ve 13 yaş üzeri izleyicilerin katılımına açık olacak.

Renkli sahneleri, güçlü oyunculuk performansları ve mizahi anlatımıyla dikkat çeken oyun, şehir şehir gezerek büyük beğeni topluyor. Karabüklü sanatseverler, bu akşam kahkaha dolu bir tiyatro deneyimi yaşayacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, vatandaşlarımızın kültürel etkinliklere gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek tüm hemşehrilerimizi davet ederek; "Karabük’te kültür ve sanat alanında yeni bir dönemi birlikte inşa ediyoruz. Hemşehrilerimizin keyifli vakit geçireceği, sosyal yaşamı zenginleştiren etkinlikleri artırmaya devam ediyoruz. Bu akşam sahnelenecek ‘Parça Tesirli Pazarlar’ oyunuyla sanat dolu bir akşam yaşayacağız" dedi.

Tiyatro oyunu, Karabük Belediyesi’nin kültür - sanat takvimi kapsamında 100. Yıl Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de perdelerini açacak.


Karabük’te Kahkaha Dolu Bir Akşam Sizleri Bekliyor!

Ramazan’da Karabük Akşamları Bir Başka Güzel

Ramazan’da Karabük Akşamları Bir Başka Güzel

20.02.2026 20 Görüntülenme

Işıklarla süslenen caddelerimiz, paylaşmanın ve dayanışmanın huzurunu yansıtan sokaklarımızla şehrimizde Ramazan’ın manevi atmosferi hissediliyor. Aynı sofralarda buluştuğumuz, gönüllerin yakınlaştığı bu mübarek günlerde birlik ve beraberliğin kıymetini yaşıyoruz.

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi 5000 Evler Sosyal Tesisleri Hizmete Açıldı

19.02.2026 192 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 5000 Evler Sosyal Tesisleri, Ramazan ayının ilk günü itibarıyla vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Modern mimarisi ve geniş sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken tesis, Karabük’te sosyal yaşamı güçlendirecek önemli projeler arasında yer alıyor.

Karabük’te Ramazan Denetimi: Pastane ve İmalathanelere Sıkı Kontrol

Karabük’te Ramazan Denetimi: Pastane ve İmalathanelere Sıkı Kontrol

19.02.2026 31 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmesi amacıyla denetimlerini artırdı. Zabıta ekiplerimiz tarafından şehir genelinde faaliyet gösteren pastane ve imalathanelerde kapsamlı kontroller gerçekleştirildi.