Kreş ve Kurslar
Eklenme Tarihi: 15.08.2024 11:01:30 2763 Görüntülenme

Kreş ve Kurslar

Belediyemizin; çocuklarımız için 9 farklı Sosyal Yaşam Merkezimizde ücretsiz kreş ve tüm hemşehrilerimiz için tüm Sosyal Yaşam Merkezlerimizde dikiş, nakış, örgü, el sanatları, spor, müzik, bilgisayar, İngilizce, robotik kodlama, yüzme, keçe aksesuar yapımı, Kur’an kursu, takı tasarımı gibi birçok alanda kurslar yapılmaktadır.

  • Kreş kayıtlarımız aşağıdaki Sosyal Yaşam Merkezlerimizde yapılmaktadır.

- Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- Karabük Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- Kurtuluş Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- Şirinevler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- Belen Mahallesi TOKİ Sosyal Yaşam Merkezi
- Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi
- 5000 Evler Vahdet Sosyal Yaşam Merkezi
- Yeşil Mahalle (Esentepe) Mescid-i Aksa Sosyal Yaşam Merkezi

  • Kurs kayıtlarımız için başvurular tüm Sosyal Yaşam Merkezlerimize yapılabilir. Kurslarımız 12 kişi olduğunda planlanıp açılabilmektedir. Özel eğitim öğrencileri için ve okuma yazma eğitimi kurslarında 1 kişi olsa bile kurslarımız açılabilmektedir.

Post

Bulak Kanyonu, Karabük Belediyesi’nin Projesiyle Doğa Turizmine Açılıyor

11.06.2025 79 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehrin doğal mirasını turizme kazandırmak adına önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) 2025 Yılı Doğa Temelli Turizme Yönelik Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan "Bulak Kanyonu Doğa Turizmi ile Buluşuyor" başlıklı proje ile Karabük’ün en özel doğal alanlarından biri olan Bulak Kanyonu turizme kazandırılacak.

Post

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Sosyal Tesis Projesi

04.06.2025 166 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, sosyal Belediyecilik vizyonu doğrultusunda kentteki yaşam kalitesini artıracak yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde yapımı başlayacak yeni sosyal tesis projesinin ihalesi tamamlandı, inşa süreci için hazırlıklar başladı.

Post

5000 Evler Bahçelievler Mahallesi Kreşi

29.05.2025 138 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ile hayırsever iş insanı Soner Özbey arasında imzalanan protokol kapsamında 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi 126. Sokak’ta hayata geçirilecek yeni kreşin inşaat çalışmalarına başlandı.