Karabük Belediyesi Duyuruları
Eklenme Tarihi: 05.06.2020 7816 Görüntülenme

Seninde Hayratın Olsun

Hayrat Çeşme Tip Projesi Teknik Özellikleri

• Sütun dış kısım mermeri Muğla beyazı 2 cm kalınlığında olacaktır.
  • Üst taç mermeri Muğla beyazı 3 cm kalınlığında olacak ve çevresine profil pah çekilecektir.
  • Siyah bölümler siyah star galaksi granit ve 2 cm kalınlığında olacaktır.
  • Sütunun sağ ve sol taraf üst köşelerinde Karabük Belediyesi logosu ve yapım yılı oyma olarak yazılacaktır.
  • Sütunun orta üst kısmına Besmele yazısı oyma yazılacak ve yazı içi siyah renk olacaktır.
  • Granit bölümün orta üst kısmına hayırsever ismi 8 cm büyüklüğünde yazı ile sarı pirinç renginden oyma olarak yazılacaktır. (Bu madde isteğe bağlıdır, ismini yazdırmak istemeyen hayırseverler için zorunlu değildir.)
  • Musluklar sarı pirinçten ve hortum takılamayan cinsten olacaktır.
  • Yapılacak çeşmenin betonarme özellikleri ve statiği projede belirtildiği gibidir.
  • Bu şartnameye uygun olarak yapılacak çeşmenin imalatı tamamlandıktan sonra Karabük Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından su bağlantısı yapılacaktır.

Hayrat Çeşme Dilekçe Örneğini Yükleyin

Duyuru Dosyasını Yüklemek İçin Tıklayınız