Karabük Belediyesi Yeni Kreşin Temelini Attı
Eklenme Tarihi: 24.03.2025 947 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Yeni Kreşin Temelini Attı

Karabük Belediyesi, okul öncesi eğitime katkı sağlayacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Ergenekon Mahallesi Neşe Sokak’ta inşa edilecek olan 100 öğrenci kapasiteli Melike Yeşilyurt Kreşi’nin temeli bugün atıldı. Kreş, hayırsever iş insanı Osman Yeşilyurt’un katkılarıyla Karabük’e kazandırılıyor.

Toplam 590 metrekare kapalı alana sahip olacak Melike Yeşilyurt Kreşi’nde 5 sınıf, 136 metrekarelik iç avlu oyun alanı, yemekhane, mutfak ve etkinlik salonu yer alacak. Proje, modern yapısıyla okul öncesi eğitimde kentteki önemli bir ihtiyaca yanıt vermeyi hedefliyor.

Temel atma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, projeye ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için şehrimize yakışır, modern ve nitelikli bir eğitim yuvası inşa ediyoruz. Melike Yeşilyurt Kreşi, çocuklarımızın gelişimini destekleyecek sıcak bir ortam sunacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitimi öncelikli alanlarımızdan biri olarak görüyoruz. Çünkü eğitimli nesiller, güçlü bir Karabük’ün temelini oluşturur. Bu şehirde doğan her çocuğun, nitelikli ve eşit koşullarda eğitim alabilmesi en büyük arzumuzdur. Sadece bugünü değil, Karabük’ün yarınlarını da inşa etme hedefiyle çalışıyoruz.

Bu anlamlı projeye katkı sunan, şehrimizin kıymetli hayırseveri Osman Yeşilyurt’a gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür iş birlikleri, toplumsal dayanışmanın ve ortak değer üretmenin en güzel örnekleridir. Kreşimiz şimdiden Karabük’e hayırlı olsun."


Karabük Belediyesi Yeni Kreşin Temelini Attı

Karabüklüler Günü Sefo ve Hakan Peker Konserleriyle Kutlanıyor

Karabüklüler Günü Sefo ve Hakan Peker Konserleriyle Kutlanıyor

27.07.2026 25 Görüntülenme

Karabük Belediyesi öncülüğünde, şehrin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren "Karabüklüler Günü" kapsamında unutulmaz bir müzik şöleni düzenleniyor. 7 Ağustos Cuma günü Karabük Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek dev organizasyonda Türk pop müziğinin efsane ismi Hakan Peker ile son yılların sevilen sanatçısı Sefo sahne alacak.

Karabük’te Çocuklar İçin

Karabük’te Çocuklar İçin "Yıldızların Altında Masal Akşamı" Düzenleniyor

27.07.2026 34 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çocukları dijital ekranlardan uzaklaştırıp geleneksel masal kültürüyle buluşturacak özel bir etkinliğe imza atıyor.

Yenilenen Şehirlerarası Otobüs Terminalimizden Mutlu Haftalar!

Yenilenen Şehirlerarası Otobüs Terminalimizden Mutlu Haftalar!

27.07.2026 35 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizden uğurladığımız tüm yolcularımıza hayırlı ve güvenli yolculuklar, Karabük’ümüze gelen tüm misafirlerimize ise hoş geldiniz diyor; yeni haftanın sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum" dedi.