Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Eklenme Tarihi: 08.03.2025 762 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında kadınların toplumdaki önemine dikkat çekerek, onların hayatın her alanında büyük bir emek ve özveriyle var olduğunu vurguladı.

Başkan Çetinkaya mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kadınlar, ailenin ve toplumun temel taşıdır. Sevgi, emek ve fedakârlıklarıyla hayatın her alanında önemli roller üstlenmekte, eğitimden sanata, bilimden ekonomiye kadar her alanda büyük başarılara imza atmaktadırlar. Onların varlığı, geleceğimizin teminatıdır.

Kadınlarımızın hayatın her alanında daha fazla yer alması ve emeklerinin karşılığını alması hepimizin ortak sorumluluğudur. Karabük Belediyesi olarak kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayata daha fazla katılım sağlaması için çalışmalarımıza devam ediyor, onların hayatını kolaylaştıran projeleri hayata geçiriyoruz.

Kadınların güçlü olması, toplumun güçlü olması demektir. Aile yapımızın korunmasında ve yeni nesillerin yetiştirilmesinde kadınlarımızın emeği büyüktür. Bizler de onların her zaman yanında olmaya, destek olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum."


8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

28.07.2026 17 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Değerli Abim, Dava Arkadaşım, İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Okan Kirman’ın kayınpederi Cemal Arslan amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Güler yüzü, samimiyeti ve üzerimizdeki emeğinden dolayı bizler ondan razıyız, Allah da kendisinden razı olsun. Mekanı cennet olsun" dedi.

Yıldızların Altında, Keltepe'nin Eşsiz Atmosferinde Buluşuyoruz!

Yıldızların Altında, Keltepe'nin Eşsiz Atmosferinde Buluşuyoruz!

28.07.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "14-16 Ağustos’ta düzenleyeceğimiz Keltepe Gözlem Şenliği ve Uzay Girişimciliği Festivali için hazırlıklarımız tamam. Bilim, teknoloji ve uzay meraklısı tüm gençlerimizi ve hemşehrilerimizi bu büyüleyici atmosfere davet ediyorum" dedi.

Karabüklüler Günü Sefo ve Hakan Peker Konserleriyle Kutlanıyor

Karabüklüler Günü Sefo ve Hakan Peker Konserleriyle Kutlanıyor

27.07.2026 85 Görüntülenme

Karabük Belediyesi öncülüğünde, şehrin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren "Karabüklüler Günü" kapsamında unutulmaz bir müzik şöleni düzenleniyor. 7 Ağustos Cuma günü Karabük Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek dev organizasyonda Türk pop müziğinin efsane ismi Hakan Peker ile son yılların sevilen sanatçısı Sefo sahne alacak.