Kıymetli Büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü Kutluyoruz
Eklenme Tarihi: 01.10.2024 1606 Görüntülenme

Kıymetli Büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü Kutluyoruz

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde, hayatımıza yön veren, geçmişin bilgeliği ve tecrübeleriyle bize rehberlik eden tüm büyüklerimizin bu özel gününü kutluyoruz. Onların fedakârlıkları ve bizlere kattıkları değerler için gönülden minnettarız; ellerinden saygıyla öpüyoruz.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, büyüklerimizin toplumumuzdaki önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Büyüklerimiz, geçmişten günümüze taşıdıkları değerlerle toplumumuzun manevi direğidir. Onların duaları ve rehberliği, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlememizde önemli bir yer tutuyor. Karabük Belediyesi olarak yaşlılarımızın her zaman yanında olmaya ve onlara layık oldukları değeri göstermeye devam edeceğiz. Bugün vesilesiyle tüm büyüklerimize sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Zulme Karşı Tek Yürek Olduk, Omuz Omuza Yürüdük"

11.04.2026 38 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Zulme karşı tek yürek olduk, omuz omuza yürüdük. Mazlumların sesi olmak, adaleti haykırmak için bir aradaydık. Bu anlamlı duruşa yüreğiyle katılan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Dualarımız tüm dünya mazlumları için. Yüreğimiz Filistin’le" dedi.

Cephe Peyzaj Çalışmaları Başladı

Cephe Peyzaj Çalışmaları Başladı

11.04.2026 33 Görüntülenme

Güzel Karabük’ümüzde cephe peyzajlarına başladık. Şehir girişlerimizde dik yamaç olmasından dolayı peyzaj uygulayamadığımız alanları cephe iyileştirmesi kapsamında 3 şehir girişi, 2 battı çıktı başta olmak üzere çalışmalara başladık. Durmak yok. Şehri imar, gönülleri ihya ediyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Biz Bu Şehri ve İnsanlarını Gönülden Seviyoruz"

11.04.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sobanın kenarında semaver çayı eşliğinde hemşehrilerimizle hoş sohbetin tadı hiçbir şeyde yok. Biz bu şehri ve insanlarını gönülden seviyoruz" dedi.