Zonguldak ve Melise Caddelerinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 09.02.2025 11:52:09 591 Görüntülenme

Zonguldak ve Melise Caddelerinde Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük Belediyesi, kent estetiğini ve ulaşım konforunu artırmak amacıyla Zonguldak ve Melise Caddelerinde bir süredir yürüttüğü yenileme ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2 kilometrelik alanı kapsayan proje ile caddeler, modern şehircilik anlayışına uygun şekilde yeniden düzenlenecek.

  • 2 Kilometrelik Alanın Yenilenmesi
  • Modern Cephe Yenileme Çalışmaları
  • Trafik Güvenliği İçin New Jersey Tipi Refüj
  • Modern Kaldırım Düzenlemeleri
  • Kaldırımlara Ağaç Dikimi
  • Dinlenme Alanları ve Kent Mobilyaları
  • Yeni Aydınlatma Direkleri
  • Modern Orta Refüj Düzenlemesi
  • Artırılan Yeşil Alanlar ve Ferah Ortam

Devam eden çalışmalar kapsamında, caddenin genel görünümünü iyileştirmek için cephe yenileme çalışmaları yapılacak. Trafik güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey tipi refüj uygulaması hayata geçirilecek. Yayaların daha güvenli ve rahat hareket edebilmesi için modern kaldırım düzenlemeleri oluşturulacak ve kaldırımlara ağaç dikimi gerçekleştirilecek. Ayrıca, dinlenme alanları ve kent mobilyaları yerleştirilecek. Caddelerin gece estetiğini ve güvenliğini artırmak için yeni aydınlatma direkleri takılacak. Çevre düzenlemeleri kapsamında yeşil alanlar artırılacak ve cadde boyunca daha estetik ve ferah bir ortam oluşturulacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirterek; "Kentimizin çehresini değiştirmek ve vatandaşlarımıza daha modern, güvenli ve konforlu bir yaşam alanı sunmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Zonguldak ve Melise Caddeleri’nde gerçekleştirdiğimiz bu kapsamlı düzenleme ile ulaşım konforunu artırırken, şehrimizin estetik yapısını da güçlendireceğiz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

Lunapark

Lunapark

05.07.2025 23 Görüntülenme

Karabük, uzun bir aranın ardından yeniden lunapark heyecanı yaşıyor. Karabük Belediyesi tarafından kente kazandırılan yeni lunapark, 5 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00 itibarıyla hizmet vermeye başladı. Çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çeken bu yeni alan, şehrin sosyal yaşamına hareketlilik, kente yeni bir sosyal soluk getirdi.

Yücel & Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi

Yücel & Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi

28.06.2025 150 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nden anlamlı bir eser daha: "Yücel & Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi" protokolü imzalandı.

Belen Köy Mahallesi TOKİ Altyapı Sorunu Ortadan Kalkıyor

Belen Köy Mahallesi TOKİ Altyapı Sorunu Ortadan Kalkıyor

27.06.2025 110 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kent genelinde altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Belen Köy Mahallesi TOKİ bölgesinde başlatılan kanalizasyon hattı çalışmasıyla, bölgenin uzun süredir devam eden altyapı sorunları kalıcı çözüme kavuşuyor.