Başkan Çetinkaya, İSTAMONU Gazetesi’nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü Programına Katıldı
Eklenme Tarihi: 23.04.2026 111 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya, İSTAMONU Gazetesi’nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü Programına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İSTAMONU Gazetesi’nin 15. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen programa katıldı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İSTAMONU Gazetesi’nin 15. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle düzenlenen programa katıldık. AK Parti İstanbul İl Başkanımız Abdullah Özdemir, Sultangazi Belediye Başkanımız Abdurrahman Dursun, Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık, birçok değerli ismin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı buluşma için İstamonu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Karadeniz’e ve bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Atatürk Mahallesi KAMER Kreş Öğrencilerinin Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Atatürk Mahallesi KAMER Kreş Öğrencilerinin Mezuniyet Töreni Düzenlendi

10.06.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Atatürk Mahallesi KAMER Kreşimizin miniklerinin mezuniyet heyecanına kıymetli eşim Derya Çetinkaya’da ortak oldu. Gösterileriyle içimizi ısıtan, pamuk şeker ve patlamış mısırla keyifli bir gün geçiren tüm evlatlarımızı gözlerinden öpüyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun" dedi.

Özkan Çetinkaya’dan Eğitime Büyük Katkı

Özkan Çetinkaya’dan Eğitime Büyük Katkı

10.06.2026 46 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle, mülkiyeti Karabük Belediyesi’ne ait olan 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’ndeki modern bina, anaokulu olarak hizmet vermek üzere Millî Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

Kayabaşı Mahallesi Şair İbrahim Yıldız Tema Parkı’mız Artık Çok Daha Güvenli

Kayabaşı Mahallesi Şair İbrahim Yıldız Tema Parkı’mız Artık Çok Daha Güvenli

10.06.2026 36 Görüntülenme

Çocuklarımız neşe içinde oynasın, ailelerimizin içi rahat etsin diye parkımızı 7/24 kamera güvenlik sistemleriyle koruma altına aldık. Parklarımıza zarar verilmesine de asla müsaade etmeyeceğiz. Şehrimizin her köşesinde huzuru inşa etmeye devam ediyoruz.