Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Uygun Fiyatlı Menüsüyle Ramazan’a Hazırlanıyor
Eklenme Tarihi: 18.02.2026 4070 Görüntülenme

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Uygun Fiyatlı Menüsüyle Ramazan’a Hazırlanıyor

Karabük Belediyesi Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, açıldığı günden bu yana sunduğu kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışını Ramazan ayında da sürdürmeye hazırlanıyor. Vatandaşların aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmesi amacıyla hazırlanan özel menüler, uygun fiyat seçenekleriyle dikkat çekerken, tesis Ramazan ayına özel ışıklandırma konseptiyle de farklı bir görünüme kavuştu.

Geçtiğimiz yıl vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, bu yıl da zengin içerikli menü alternatifleriyle hizmet vermeye devam edecek. Ramazan ayına özel olarak oluşturulan menülerde; tavuk menü 550 TL, köfte menü 600 TL ve et menü 650 TL olarak belirlendi. Günün çorbası, ana yemek, pilav, iftariyelik, çiğ köfte, soğuk meze, tatlı, Ramazan şerbeti ile su ve çaydan oluşan menülerle vatandaşlara kapsamlı bir lezzet seçeneği sunulacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ise yaptığı değerlendirmede, sosyal tesislerin şehirde ortak buluşma kültürünü güçlendirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Ramazan ayı; paylaşmanın, birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde hissedildiği özel bir dönemdir. Havuzlu Bahçe Sosyal Tesislerimizde hemşehrilerimizin keyifle vakit geçirebileceği sıcak ve nezih bir ortam hazırladık. Geçtiğimiz yıl gösterilen yoğun ilgi bizleri memnun etti. Bu yıl da uygun fiyat anlayışımızdan ödün vermeden kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz."

Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri için rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, 0507 165 78 78 numaralı telefondan bilgi alabilirler. Toplu organizasyonlar için 5 gün öncesinden rezervasyonların oluşturulması gerekmektedir. Rezervasyonlarınızı 10.00 - 17.00 saat aralığında yapabilirsiniz.

   


Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri Uygun Fiyatlı Menüsüyle Ramazan’a Hazırlanıyor

Şirinevler Mahallemizde Sona Yaklaşıldı

Şirinevler Mahallemizde Sona Yaklaşıldı

14.09.2026 84 Görüntülenme

Şehrimizin her köşesi imar oluncaya kadar bize durmak yok. Şirinevler Mahallemizde sona yaklaştık. Yeşil Mahalle (Esentepe) Taşkent Caddesine başlamamız an meselesi.

Karabük Belediyesi’nden Geleceğe Yatırım: İlk Ders Zili Melike Yeşilyurt Anaokulu’nda Çaldı

Karabük Belediyesi’nden Geleceğe Yatırım: İlk Ders Zili Melike Yeşilyurt Anaokulu’nda Çaldı

14.09.2026 72 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ile hayırsever iş insanı Osman Yeşilyurt iş birliğinde kente kazandırılan Melike Yeşilyurt Anaokulu, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının ilk ders ziliyle birlikte düzenlenen resmi törenle hizmete girdi.

Karabük’ün Simgesi Havuzlu Bahçe Yeniden Açılışının 2. Yılında

Karabük’ün Simgesi Havuzlu Bahçe Yeniden Açılışının 2. Yılında

13.09.2026 100 Görüntülenme

Karabük’ün kent hafızasında önemli bir yere sahip olan ve uzun yıllar kapalı kaldıktan sonra Karabük Belediyesi tarafından kapsamlı şekilde yenilenerek yeniden şehre kazandırılan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, yeniden hizmete açılışının 2. yılını geride bıraktı.