Başkan Çetinkaya, Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde Misafir Etti
Eklenme Tarihi: 16.01.2026 270 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya, Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde Misafir Etti

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İstiklal Marşımızı duyduğu anda durarak saygısını gösteren 12 yaşındaki Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde misafir etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’te kar yağışı altında İstiklal Marşımızı duyduğu anda durarak saygısını gösteren 12 yaşındaki Türkmen Jahangir Gapurjanov’un bu davranışı, hepimize büyük bir gurur yaşattı.

Bayrağına ve marşına duyduğu sevgiyle örnek olan evladımızı karne gününde Belediyemizde misafir ettik. Bu güzel duruşun mimarı olan yavrumuzu gönülden kutluyor, ailesine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.


Başkan Çetinkaya, Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde Misafir Etti

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Karabük İçin Laf Değil, İz Bırakacak İşler Üretmenin Derdindeyiz"

21.04.2026 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimiz için yapılabilecekleri, ekip arkadaşlarımızla birlikte istişare ettik. Eksik ne, ihtiyaç ne, yarına ne bırakmalıyız? Hepsini tek tek konuştuk. Karabük için laf değil, iz bırakacak işler üretmenin derdindeyiz" dedi.

Başkan Çetinkaya Aydınlıkevler Mahallesinin İmarı İçin Kolları Sıvadı

Başkan Çetinkaya Aydınlıkevler Mahallesinin İmarı İçin Kolları Sıvadı

20.04.2026 64 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Aydınlıkevler Mahallesi Halim Deresi’nde kapsamlı bir ıslah ve çevre düzenleme çalışması başlattı. Proje ile birlikte dere hattı modern standartlara uygun şekilde yeniden düzenlenirken, bölgenin altyapısı da baştan sona yenileniyor.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Demir Kartal’ımızın Arkasında Dimdik Durmaya Devam Edeceğiz"

20.04.2026 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ün gururu Demir Kartal’ımızın, Fenerbahçe karşısındaki mücadelesini büyük bir coşkuyla takip ettik. Skor ne olursa olsun, Demir Kartal’ımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz" dedi.