Cumhuriyet Coşkusu Aile Atölyesinde Yaşandı
Eklenme Tarihi: 27.10.2025 235 Görüntülenme

Cumhuriyet Coşkusu Aile Atölyesinde Yaşandı

Karabük Belediyesi, Cumhuriyetin 102. yılı dolayısıyla "Cumhuriyet Bayramı Aile Atölyesi" etkinliği düzenledi.

5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Karabük Bilim Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, aileler ve çocuklar Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşadı.

4-10 yaş grubundaki çocuklara yönelik hazırlanan atölyede, 3D kalemle bayrak tasarımı, Türk bayrağı yapımı, "Cumhuriyet Emin Ellerde" hatıra panosu ve yüz boyama gibi etkinlikler yer aldı. Renkli görüntülere sahne olan programda çocuklar hem eğlendi hem de Cumhuriyet bilincini pekiştiren etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşadı.

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Cumhuriyetin 102. yılını büyük bir gururla kutladıklarını belirterek şunları kaydetti: "Cumhuriyet, geçmişten bugüne taşıdığımız en büyük mirasımız ve geleceğe uzanan en güçlü bağımızdır. Çocuklarımızın ve ailelerimizin Cumhuriyetin değerlerini benimsemesi, bu mirasın ilelebet yaşatılması açısından büyük önem taşıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilimle, bilgiyle ve milli değerlerle yetiştirmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Cumhuriyetimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak, hepimizin ortak sorumluluğudur."

   


Cumhuriyet Coşkusu Aile Atölyesinde Yaşandı

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Modernizasyon Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Modernizasyon Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

13.12.2025 38 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehirlerarası ulaşımın kalbi niteliğindeki Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde başlattığı kapsamlı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin ulaşım standardını yükseltmeyi hedefleyen proje, hem mimari hem de teknik altyapı açısından terminali tamamen yenilemeyi amaçlıyor.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Kapsamlı Yenileme Çalışmaları Başlıyor

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Kapsamlı Yenileme Çalışmaları Başlıyor

11.12.2025 66 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir merkezinde başlattığı altyapı ve üstyapı dönüşümünü Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile sürdürüyor. Kentin en yoğun kullanılan yaya ve araç akslarından biri olan bölgede, ciddi bir yenileme süreci başlatılacak.

Karabük’te Mutluluğu Büyütmek İçin Çalışıyoruz

Karabük’te Mutluluğu Büyütmek İçin Çalışıyoruz

11.12.2025 47 Görüntülenme

Her gün, daha yaşanabilir bir şehir için alın teri döküyor; attığımız her adımı yarının umut dolu Karabük’ü için atıyoruz. Bu şehirde mutluluk, birlikte mümkün… Çünkü Karabük’ün her köşesinde emeğimiz, hikâyemiz ve ortak geleceğimiz var.