Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 25.10.2025 392 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Merhum Abdullah Şahin Amcamızı Son Yolculuğuna Uğurladık"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "23. Dönem TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Ali Şahin’in babası, Milletvekilimiz Cem Şahin’in dedesi, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz İbrahim Şahin’in babası merhum Abdullah Şahin amcamızı son yolculuğuna uğurladık. Merhum Abdullah amcamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya Çamlık Camiinde Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

Başkan Çetinkaya Çamlık Camiinde Hemşehrilerimizle Bir Araya Geldi

30.01.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut ile birlikte Çamlık Camiinde Cuma namazının ardından hemşehrilerimizle bir araya geldik. Cumamız mübarek olsun, Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut, Karabük Belediyesini Ziyaret Etti

30.01.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut ile Karabük’ümüzün çevre ve şehircilik alanındaki çalışmaları üzerine bir araya geldik. Şehrimizde devam eden projeler ile planlanan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunarak karşılıklı görüş alışverişi yaptık. Karabük’ümüz adına verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakan Yardımcımıza nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Sosyal Konut Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Sosyal Konut Kura Çekimi Gerçekleştirildi

30.01.2026 77 Görüntülenme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Ömer Bulut’un katılımlarıyla, Karabük Merkez’de inşa edilecek 1.000 konutun hak sahipleri kura çekimiyle belirlendi.