Minik Öğrencilerden Hayvan Bakımevine Anlamlı Ziyaret
Eklenme Tarihi: 04.10.2025 464 Görüntülenme

Minik Öğrencilerden Hayvan Bakımevine Anlamlı Ziyaret

Karabük Belediyesi Atatürk Sosyal Yaşam Merkezi ana sınıfı öğrencileri, Okul Öncesi Öğretmeni Perihan Özbek eşliğinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Karabük Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette minik öğrenciler ve kıymetli velilerine, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün insanların hayvanlara karşı sevgi, şefkat ve merhamet duygularını uyandırmak, hayvanların korunması gerektiğine dikkat çekmek amacıyla tüm dünyada kutlanmaya başlandığına ilişkin bilgiler aktarıldı. Çocuklar, bakımevindeki sevimli dostlarla vakit geçirerek hem eğlenceli anlar yaşadı hem de hayvan sevgisinin önemini yerinde öğrenme fırsatı buldu.

Etkinlik kapsamında, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya adına hazırlanan özel bileklikler öğrencilere hediye edildi. Başkan Çetinkaya’nın selam ve sevgilerinin iletildiği programda, miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Temmuz ayında açılan ve bölgenin en büyük hayvan bakımevi özelliğini taşıyan Karabük Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi, 3 bin hayvan kapasitesine sahip. Modern donanımlarıyla hayvanların tedavi, bakım ve beslenme ihtiyaçlarının karşılandığı merkezde, sahiplendirme çalışmalarıyla da hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması sağlanıyor.

   


Minik Öğrencilerden Hayvan Bakımevine Anlamlı Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2026 5 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

21.04.2026 22 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Çetinkaya, dalından badem koparıp bahçe belledi. "Tarlada izi olmayanın mahsülde yüzü olmazmış" sözünü hatırlatan Çetinkaya, çalışmanın ve emeğin önemine dikkat çekti.

Sopacı ve Bulgurlu’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Sopacı ve Bulgurlu’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

21.04.2026 18 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ve Çerkeş Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu’yu Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.