Karabük Belediyesi’nden Esnafa Destek: Açık Hava Reklam Alanlarında İndirimli Rezervasyon Başladı
Eklenme Tarihi: 09.07.2025 596 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nden Esnafa Destek: Açık Hava Reklam Alanlarında İndirimli Rezervasyon Başladı

Karabük Belediyesi, şehir genelindeki açık hava reklam alanlarının işletmesini devralarak yeni bir dönemi başlattı. Belediye kontrolüne geçen billboard, CLP raket ve durak reklam üniteleri için rezervasyon süreci resmen başladı. Bu kapsamda Karabük esnafı, reklam çalışmalarında Belediyeye ait bu alanlardan indirimli şekilde yararlanabilecek.

Billboard, CLP raket ve durak reklam ünitelerinin rezervasyonu için 444 21 78 numaralı Hemşehri İletişim Merkezi üzerinden başvurular alınabilmektedir. Böylece esnafın tanıtım faaliyetlerini daha uygun koşullarda yürütebilmesine destek olunması hedeflenmektedir.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Açık hava reklam alanlarının işletmesini Belediye bünyesine alarak hem kontrolü hem de verimliliği artırdık. Esnafımıza özel indirim uygulayarak, kentimizdeki ticari hareketliliği canlandırmak istiyoruz. Bu sayede hemşehrilerimizin emeğiyle büyüyen Karabük ekonomisine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz."

Başvuruların başladığı uygulama kapsamında, billboard, CLP raket ve durak reklam üniteleri için 444 21 78 numarasından detaylı bilgi alınabilmektedir.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

06.05.2026 237 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizin sevilen esnaflarından, kıymetli hemşehrimiz Erhan Aslan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhum Erhan Aslan abimize Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim merhametiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

Ceku Biz Hazırız...

Ceku Biz Hazırız...

06.05.2026 97 Görüntülenme

Belediye Meclisimizin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

06.05.2026 94 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Mayıs ayı Belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.