Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımızla, Bayram Sevincini Doyasıya Yaşadık
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çelenk sunma törenine katıldık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin ve çocuklarımızın bayramını kutluyorum" dedi.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya bugün birbirinden kıymetli misafirlerini ağırladı. Şehit Metin Arslan İlkokulu öğrencileri Sadık Efe Bal, Elvin Deren Demirsoy, Ece Aslan ve Ömer Karakavuz ile Atatürk Mahallesi KAMER Kreşi’nden gelen minik öğrencileri Belediyede ağırladı. 23 Nisan’ın coşkusu cıvıl cıvıl Belediyeyi sararken Başkan Çetinkaya geleceğin büyüklerine başkanlık makamını devretti.
Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehit Metin Arslan İlkokulu’ndan çocuklarımızı ve Atatürk KAMER kreşimizden minik yavrularımızı Belediyemizde ağırladık. Makamımızı onlara emanet ettik, Karabük’le ilgili birbirinden güzel hayallerini dinledik… Neşe dolu bir bayram oldu. Al bayrağımızın gölgesinde, sağlıkla ve huzurla nice bayramlara. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" dedi.
© 2026 Karabük Belediyesi - Created By Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü.