Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Kemal Güneş Caddesi’ne Taşınıyor
Eklenme Tarihi: 22.04.2025 1397 Görüntülenme

Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Kemal Güneş Caddesi’ne Taşınıyor

Karabük Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Şehrin en işlek noktalarından biri olan Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet Caddesi), 23 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te çocuklar için eğlence dolu bir etkinlik alanına dönüşecek.

Etkinlik kapsamında çocuklar; oyun grupları, sahne gösterileri, renkli aktiviteler ve çeşitli ikramlarla dolu unutulmaz bir gün geçirecek. Karabük Belediyesi, bayramın ruhuna yakışır bir organizasyonla minik misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinlik öncesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan, milletimizin bağımsızlık iradesinin tüm dünyaya ilan edildiği, milli egemenliğin teminat altına alındığı çok özel bir gündür. Bu tarihi günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramı hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için düzenlediğimiz bu özel programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum."

Kıbrıs Türk’tür, Türk Kalacak!

Kıbrıs Türk’tür, Türk Kalacak!

20.07.2026 11 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kahraman ordumuzun Ada'ya barış ve huzur getirdiği şanlı zaferin 52. yılı kutlu olsun. Tarihe altın harflerle yazılan bu kutlu günde, Kıbrıs Türkünün hürriyeti için can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Kıbrıs Türk’tür, Türk kalacak!" dedi.

Bir Kez Daha Tebrikler İspanya!

Bir Kez Daha Tebrikler İspanya!

20.07.2026 19 Görüntülenme

Bir kez daha tebrikler İspanya! Teşekkürler, Lamine Yamal. Yaşasın Özgür Filistin!

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Hemşehrilerimizin Gönül Sofrasına Misafir Olduk"

20.07.2026 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hemşehrilerimizin gönül sofrasına misafir olduk, muhabbetlerine ortak olduk. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşehrilerime hayırlı, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum" dedi.