Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Kemal Güneş Caddesi’ne Taşınıyor
Eklenme Tarihi: 22.04.2025 1479 Görüntülenme

Karabük’te 23 Nisan Coşkusu Kemal Güneş Caddesi’ne Taşınıyor

Karabük Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Şehrin en işlek noktalarından biri olan Kemal Güneş Caddesi (Hürriyet Caddesi), 23 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te çocuklar için eğlence dolu bir etkinlik alanına dönüşecek.

Etkinlik kapsamında çocuklar; oyun grupları, sahne gösterileri, renkli aktiviteler ve çeşitli ikramlarla dolu unutulmaz bir gün geçirecek. Karabük Belediyesi, bayramın ruhuna yakışır bir organizasyonla minik misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinlik öncesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan, milletimizin bağımsızlık iradesinin tüm dünyaya ilan edildiği, milli egemenliğin teminat altına alındığı çok özel bir gündür. Bu tarihi günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramı hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için düzenlediğimiz bu özel programımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum."

Çocuklarımızın Neşeyle Buluştuğu Harika Bir Akşamı Geride Bıraktık

Çocuklarımızın Neşeyle Buluştuğu Harika Bir Akşamı Geride Bıraktık

09.09.2026 57 Görüntülenme

Yazlık sinemamızda çocuklarımızın neşeyle buluştuğu harika bir akşamı geride bıraktık. Şimdi sırada heyecan dolu bir maç var! 22.00’de kalbimiz ve dualarımız Galatasaray’ımızla. Başarılar Cimbom!

Kanalizasyon, Yağmur Suyu Drenaj Hattı ve Yağmur Mazgalı İmalatlarımızı Sürdürüyoruz

Kanalizasyon, Yağmur Suyu Drenaj Hattı ve Yağmur Mazgalı İmalatlarımızı Sürdürüyoruz

09.09.2026 48 Görüntülenme

5000 Evler’de kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hattı ve 100. Yıl Mahallesi’nde yağmur mazgalı imalatlarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin ihtiyaçlarını tek tek tespit ediyor, sahadaki müdahalelerimizle çözüme kavuşturuyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Karabük Lojistik Merkezi Projesi İçin Karabük Valiliğimizde Bir Araya Geldik"

09.09.2026 49 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ümüzün üretim, ticaret ve lojistik vizyonuna güç katacak Karabük Lojistik Merkezi Projesi için Karabük Valiliğimizde bir araya geldik. Projenin yol haritasını, uygulama sürecini ve atılacak adımları kapsamlı şekilde değerlendirdik. Karabük’ümüzün geleceği için ortak akıl, güçlü koordinasyon ve kararlılıkla çalışıyoruz" dedi.