Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Eklenme Tarihi: 22.04.2025 990 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisan 1920’nin yalnızca bir meclisin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet iradesinin devlet yönetiminde söz sahibi olduğu yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Başkan Çetinkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan, Türk milletinin kendi kaderine yön verdiği, bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinde tarihî bir irade ortaya koyduğu gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105 yıl önce açılması, millet egemenliğinin kurumlaşmasını sağlamış; bu topraklarda özgürlüğün, hukukun ve milli iradenin teminatı olmuştur.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesi, gelecek nesillere duyulan güvenin ve inancın en anlamlı göstergesidir. Bu kutlu miras; hem bir emanet hem de büyük bir sorumluluktur."

Çocukların, milletin geleceğini temsil ettiğini ve her zaman öncelikli bir değer olarak görülmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Çetinkaya, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: "Milli iradenin taşıyıcısı olacak nesillerin bilinçli, güçlü ve donanımlı yetişmesi; ülkemizin istikbali açısından hayati önem taşımaktadır.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Karabük’ümüzün Her Şeyi Bir Başka Güzel!

Karabük’ümüzün Her Şeyi Bir Başka Güzel!

19.08.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karpuzundan biberine her şeyi kendi elleriyle yetiştiren hemşerimizin bahçesine konuk olduk, semaver çayında samimiyeti paylaştık. Birliğimiz ve bereketimiz daim olsun" dedi.

Belediye Meclisimiz Olağanüstü Toplandı

Belediye Meclisimiz Olağanüstü Toplandı

19.08.2026 27 Görüntülenme

Belediye Meclisimiz, Başkan Vekili Hülya Uluçay başkanlığında olağanüstü toplandı. Alınan kararların şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Büyüklerimizin Her Anlamda Yanlarında Olmaya Devam Edeceğiz"

19.08.2026 43 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli eşim Derya Hanım, huzurevindeki saygıdeğer büyüklerimizi ziyaret ederek kendileriyle bir araya geldi. Toplumsal hafızamızın ve kültürümüzün teminatı olan çınarlarımızın huzur ve refahı en öncelikli görevimiz. Büyüklerimizin her anlamda yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.