Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Eklenme Tarihi: 22.04.2025 762 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisan 1920’nin yalnızca bir meclisin açılış tarihi değil, aynı zamanda millet iradesinin devlet yönetiminde söz sahibi olduğu yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Başkan Çetinkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan, Türk milletinin kendi kaderine yön verdiği, bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinde tarihî bir irade ortaya koyduğu gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105 yıl önce açılması, millet egemenliğinin kurumlaşmasını sağlamış; bu topraklarda özgürlüğün, hukukun ve milli iradenin teminatı olmuştur.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesi, gelecek nesillere duyulan güvenin ve inancın en anlamlı göstergesidir. Bu kutlu miras; hem bir emanet hem de büyük bir sorumluluktur."

Çocukların, milletin geleceğini temsil ettiğini ve her zaman öncelikli bir değer olarak görülmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Çetinkaya, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: "Milli iradenin taşıyıcısı olacak nesillerin bilinçli, güçlü ve donanımlı yetişmesi; ülkemizin istikbali açısından hayati önem taşımaktadır.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Başkan Çetinkaya Teyzelerle Bu Kez Söz Verdiği Çardakta Buluştu

Başkan Çetinkaya Teyzelerle Bu Kez Söz Verdiği Çardakta Buluştu

14.04.2026 24 Görüntülenme

Saha çalışmalarına büyük önem veren Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, vatandaşlarımızla birebir iletişim kurmaya, talepleri yerinde tespit edip ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi Esnaflarımızı Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi Esnaflarımızı Ziyaret Etti

13.04.2026 40 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ankara Caddesi’nde esnaflarımızı ziyaret ederek samimi bir hasbihal gerçekleştirdik. Her iş yerinde içten bir sohbet, sıcak bir karşılama vardı. Şehrimizin nabzını tutan, alın teri akıtan esnaflarımızın her zaman yanlarındayız" dedi.

Soğuksu Yeni Sağlık Ocağı ve Ticaret Merkezine Kavuşuyor

Soğuksu Yeni Sağlık Ocağı ve Ticaret Merkezine Kavuşuyor

13.04.2026 31 Görüntülenme

Soğuksu Mahallesinde yapımı planlanan Ticaret Merkezi için kazma vuruldu. Ticaret Merkezinin ikinci katı Başkan Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle Sağlık Ocağı olarak planlandı. Proje tamamlanana kadar Soğuksu Mahallesi yolu trafiğe kapatıldı.