Demir Çelikle Büyüyen Şehrimizin 88. Yılı Kutlu Olsun
Eklenme Tarihi: 31.03.2025 518 Görüntülenme

Demir Çelikle Büyüyen Şehrimizin 88. Yılı Kutlu Olsun

3 Nisan 1937’de Atatürk’ün emriyle Türkiye’nin ilk ağır sanayisi olarak doğan Karabük, köyden sanayi başkentine uzanan yolculuğuyla dönüşümün simgesi olmuştur.

Kuruluşunun üzerinden geçen 88 yıl boyunca Karabük, sanayi, eğitim ve kültür alanlarında kendini sürekli yeniledi. Modern belediyecilik anlayışıyla yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuyla gelişmeye devam etmektedir.

Şehir Karabük geçmişten aldığı güçle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

88 yıl önce atılan temellerle sadece bir fabrika değil, Karabük doğdu. Demir Çelikle büyüyen şehrimizin 88. yılı kutlu olsun.


Demir Çelikle Büyüyen Şehrimizin 88. Yılı Kutlu Olsun

Filenin Sultanları İçin Tek Yürek Oluyoruz!

Filenin Sultanları İçin Tek Yürek Oluyoruz!

24.07.2026 34 Görüntülenme

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın, 2026 FIVB Milletler Ligi yarı finalinde Çin ile oynayacağı mücadeleyi Yenişehir Yazlık Sinema’da dev ekranda hep birlikte izliyoruz. Ay yıldızlı formamıza destek olmak için tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Başkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

24.07.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi adına fedakârca görev yapan tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.

100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Caddemizde Çalışmalar Devam Ediyor

100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Caddemizde Çalışmalar Devam Ediyor

23.07.2026 53 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük genelinde sürdürdüğümüz çalışma tempomuzu 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Cadde’mizle sürdürüyoruz. Şehrimizin her caddesine emek, her sokağına değer katıyoruz. Alın teriyle Karabük’ümüzü güzelleştiren mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" dedi.