Demir Çelikle Büyüyen Şehrimizin 88. Yılı Kutlu Olsun
Eklenme Tarihi: 31.03.2025 503 Görüntülenme

Demir Çelikle Büyüyen Şehrimizin 88. Yılı Kutlu Olsun

3 Nisan 1937’de Atatürk’ün emriyle Türkiye’nin ilk ağır sanayisi olarak doğan Karabük, köyden sanayi başkentine uzanan yolculuğuyla dönüşümün simgesi olmuştur.

Kuruluşunun üzerinden geçen 88 yıl boyunca Karabük, sanayi, eğitim ve kültür alanlarında kendini sürekli yeniledi. Modern belediyecilik anlayışıyla yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuyla gelişmeye devam etmektedir.

Şehir Karabük geçmişten aldığı güçle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

88 yıl önce atılan temellerle sadece bir fabrika değil, Karabük doğdu. Demir Çelikle büyüyen şehrimizin 88. yılı kutlu olsun.


Demir Çelikle Büyüyen Şehrimizin 88. Yılı Kutlu Olsun

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’yi Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’yi Ziyaret Etti

06.06.2026 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belen TOKİ’de komşularımızla buluştuk, dertleştik. Belen’in çocuklarına da söz verdik, evlatlarımız betonların arasında büyümesin diye mahalleye cıvıl cıvıl, yeşillikler içinde kocaman bir Tema Park yapıyoruz. Çocuklarımız mutlu biz mutlu" dedi.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

06.06.2026 42 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.