Miniklerden Çınarlara Vefa Dolu Kutlama
Eklenme Tarihi: 25.03.2025 537 Görüntülenme

Miniklerden Çınarlara Vefa Dolu Kutlama

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi öğrencileri, Yaşlılar Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Okul öğrencisi öğretmen Perihan Özbek’in öğrencileri geçmişimizin çınarlarıyla bir araya gelerek hem renkli hem de duygu yüklü bir gün geçirdi. Yaşlılar Haftası’na özel hazırlanan dekorlar ve kostümlerle süslenen etkinlikte, öğrenciler büyükleriyle keyifli vakit geçirirken; sevgi, saygı ve vefa duyguları ön plana çıktı.

Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Toplumun hafızası olan büyüklerimizi hatırlamak, onlarla vakit geçirmek hem insani hem de kültürel bir görevdir. Bu anlamlı haftada çocuklarımızla büyüklerimizi bir araya getirerek, kuşaklar arasında güçlü bir gönül köprüsü kurulmasına vesile olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

   

Yücel & Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi’nde Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Yücel & Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi’nde Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

09.03.2026 7 Görüntülenme

3.000 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan merkez, toplam 1.000 metrekarelik iki katlı kapalı alandan oluşacak.

Başkan Çetinkaya, Merdivenli Mescid İftar Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Merdivenli Mescid İftar Programına Katıldı

09.03.2026 10 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Merdivenli Mescid’de hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşadık. Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik iklimini birlikte idrak ettiğimiz bu güzel buluşma için teşekkür ediyor, tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, İftar Öncesi Hemşehrilerimizle Selamlaştı

Başkan Çetinkaya, İftar Öncesi Hemşehrilerimizle Selamlaştı

09.03.2026 12 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İftar öncesi hemşehrilerimizle selamlaştık. Hemşehrilerimiz mutlu, biz mutlu. Karabük’ümüzde yüzler gülüyor" dedi.