Miniklerden Çınarlara Vefa Dolu Kutlama
Eklenme Tarihi: 25.03.2025 671 Görüntülenme

Miniklerden Çınarlara Vefa Dolu Kutlama

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi öğrencileri, Yaşlılar Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Okul öğrencisi öğretmen Perihan Özbek’in öğrencileri geçmişimizin çınarlarıyla bir araya gelerek hem renkli hem de duygu yüklü bir gün geçirdi. Yaşlılar Haftası’na özel hazırlanan dekorlar ve kostümlerle süslenen etkinlikte, öğrenciler büyükleriyle keyifli vakit geçirirken; sevgi, saygı ve vefa duyguları ön plana çıktı.

Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Toplumun hafızası olan büyüklerimizi hatırlamak, onlarla vakit geçirmek hem insani hem de kültürel bir görevdir. Bu anlamlı haftada çocuklarımızla büyüklerimizi bir araya getirerek, kuşaklar arasında güçlü bir gönül köprüsü kurulmasına vesile olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

   

Başkan Çetinkaya Bu Kez Oğlu Muhammed Ali İçin Sahaya İndi

Başkan Çetinkaya Bu Kez Oğlu Muhammed Ali İçin Sahaya İndi

19.06.2026 30 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.

Sınav Günü Sessizlik Günü

Sınav Günü Sessizlik Günü

19.06.2026 23 Görüntülenme

YKS’ye girecek gençlerimizin dikkatinin dağılmaması için sınav saatlerinde hep birlikte daha duyarlı olalım.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "YKS Sınavına Girecek Olan Tüm Adaylara Başarılar Dilerim"

19.06.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yarın YKS heyecanı yaşayacak tüm evlatlarımıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki; azminiz, gayretiniz ve emeğiniz sizleri hedeflerinize ulaştıracaktır. Allah zihin açıklığı versin, gönlünüzden geçen her şey hayrıyla nasip olsun" dedi.