Miniklerden Çınarlara Vefa Dolu Kutlama
Eklenme Tarihi: 25.03.2025 687 Görüntülenme

Miniklerden Çınarlara Vefa Dolu Kutlama

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi öğrencileri, Yaşlılar Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Okul öğrencisi öğretmen Perihan Özbek’in öğrencileri geçmişimizin çınarlarıyla bir araya gelerek hem renkli hem de duygu yüklü bir gün geçirdi. Yaşlılar Haftası’na özel hazırlanan dekorlar ve kostümlerle süslenen etkinlikte, öğrenciler büyükleriyle keyifli vakit geçirirken; sevgi, saygı ve vefa duyguları ön plana çıktı.

Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Toplumun hafızası olan büyüklerimizi hatırlamak, onlarla vakit geçirmek hem insani hem de kültürel bir görevdir. Bu anlamlı haftada çocuklarımızla büyüklerimizi bir araya getirerek, kuşaklar arasında güçlü bir gönül köprüsü kurulmasına vesile olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

   

Karabük’ün Çocukları Karne Festivalinde Buluştu!

Karabük’ün Çocukları Karne Festivalinde Buluştu!

04.07.2026 9 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen "2026 Karne Festivali", binlerce çocuk ve ailesinin katılımıyla büyük bir coşkuya sahne oldu. Eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu atmak isteyen çocukların akın ettiği etkinlik alanı, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Başkan Çetinkaya, 5000 Evler Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu Açılış Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, 5000 Evler Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu Açılış Programına Katıldı

03.07.2026 49 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Türk futboluna önemli isimler kazandıran 5000 Evler Spor Kulübü’nün Yaz Futbol Okulu Açılış Programı’nda geleceğin yıldız adaylarıyla buluştu.