Minik Öğrenciler Tekne Orucu Tutmanın Sevincini Yaşadı
Eklenme Tarihi: 10.03.2025 690 Görüntülenme

Minik Öğrenciler Tekne Orucu Tutmanın Sevincini Yaşadı

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitim gören okul öncesi öğrencileri, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşayarak tekne orucu tuttu. Minik öğrenciler, heyecanla bekledikleri iftar vakti geldiğinde oruçlarını açarak bu özel anın sevincini yaşadı.

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi Okul Öncesi Öğretmeni Perihan Özbek’in rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara Ramazan ayının anlamı anlatıldı. Tekne orucu tutan minikler, iftar saatinde dualar eşliğinde oruçlarını açarak paylaşmanın ve sabrın önemini öğrendi. Veliler ise çocuklarının bu güzel deneyimi yaşamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya ve Karabük Belediyesi’ne teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, çocukların milli ve manevi değerlerle büyümesinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Çocuklarımızın bu kutsal ayın ruhunu küçük yaşlardan itibaren hissedebilmeleri, geleneklerimizi ve değerlerimizi öğrenmeleri bizler için çok kıymetli. Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’mizde eğitim gören minik öğrencilerimizin tekne orucu tutarak iftar yapmaları, onların manevi gelişimi açısından anlamlı bir deneyim oldu. Karabük Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimine, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz."

 


Minik Öğrenciler Tekne Orucu Tutmanın Sevincini Yaşadı

Bir Biz Varız Cihanda, Bir de Küffar

Bir Biz Varız Cihanda, Bir de Küffar

20.01.2026 31 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya’dan Leylek Ailesine Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Leylek Ailesine Ziyaret

20.01.2026 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ramazan Leylek abimizin hanesine misafir olduk. Aşağı Kapullu Mahallemizi ziyaret ettik. Hoş sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ederim. Bir kahvenin 40 yıl hatırı var. Biz bu gönül bağına değer veren insanlarız. Kardeşliğimiz daim olsun. Bizi hanesinde ağırlayan Leylek ailesinden Allah razı olsun" dedi.