Minik Öğrenciler Tekne Orucu Tutmanın Sevincini Yaşadı
Eklenme Tarihi: 10.03.2025 1144 Görüntülenme

Minik Öğrenciler Tekne Orucu Tutmanın Sevincini Yaşadı

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde eğitim gören okul öncesi öğrencileri, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşayarak tekne orucu tuttu. Minik öğrenciler, heyecanla bekledikleri iftar vakti geldiğinde oruçlarını açarak bu özel anın sevincini yaşadı.

Karabük Belediyesi Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi Okul Öncesi Öğretmeni Perihan Özbek’in rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara Ramazan ayının anlamı anlatıldı. Tekne orucu tutan minikler, iftar saatinde dualar eşliğinde oruçlarını açarak paylaşmanın ve sabrın önemini öğrendi. Veliler ise çocuklarının bu güzel deneyimi yaşamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’ya ve Karabük Belediyesi’ne teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, çocukların milli ve manevi değerlerle büyümesinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Çocuklarımızın bu kutsal ayın ruhunu küçük yaşlardan itibaren hissedebilmeleri, geleneklerimizi ve değerlerimizi öğrenmeleri bizler için çok kıymetli. Atatürk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’mizde eğitim gören minik öğrencilerimizin tekne orucu tutarak iftar yapmaları, onların manevi gelişimi açısından anlamlı bir deneyim oldu. Karabük Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimine, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz."

 


Minik Öğrenciler Tekne Orucu Tutmanın Sevincini Yaşadı

Onlar Bize Emanet, Hayatı Birlikte Paylaşıyoruz

Onlar Bize Emanet, Hayatı Birlikte Paylaşıyoruz

04.10.2026 27 Görüntülenme

Sevginin, merhametin ve vicdanın yalnızca bir güne değil, hayatımızın her anına yayılması dileğiyle... 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.

Karabük Mutluysa, Biz Mutluyuz!

Karabük Mutluysa, Biz Mutluyuz!

03.10.2026 27 Görüntülenme

Gülümseyen yüzlerden aldığımız güçle, bu güzel şehir için aşkla, neşeyle ve bitmeyen bir enerjiyle çalışıyoruz. Karabük mutluysa, biz mutluyuz!

Başkan Aşgın’ı Havuzlu Bahçe Sosyal Tesislerimizde Misafir Ettik

Başkan Aşgın’ı Havuzlu Bahçe Sosyal Tesislerimizde Misafir Ettik

03.10.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çorum Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Aşgın’ı Havuzlu Bahçe Sosyal Tesislerimizde misafir ettik. Gönül gönüle, omuz omuza; şehirlerimize değer katacak güzel hizmetler üzerine hasbihal ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.