Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet:
Eklenme Tarihi: 23.01.2025 910 Görüntülenme

Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet: "Siz Varsanız Sahada Bir Fazlayız!"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Karabük Demirkartal Spor’un 26 Ocak Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile oynayacağı kritik maça tüm Karabüklüleri davet etti.

Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada; "Şehrimizi Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde başarıyla temsil eden Karabük Demirkartal Spor’umuz, play-off yolunda çok önemli bir maça çıkıyor. Bu anlamlı mücadelede sporcularımızı yalnız bırakmamalıyız. Tribünleri doldurarak onlara güç verelim. Tüm hemşehrilerimi, Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karabük Demirkartal Spor’un bu önemli maçı, 26 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda oynanacak.


Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet: "Siz Varsanız Sahada Bir Fazlayız!"

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

28.07.2026 14 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Değerli Abim, Dava Arkadaşım, İl Genel Meclis Başkanımız Ahmet Okan Kirman’ın kayınpederi Cemal Arslan amcamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Güler yüzü, samimiyeti ve üzerimizdeki emeğinden dolayı bizler ondan razıyız, Allah da kendisinden razı olsun. Mekanı cennet olsun" dedi.

Yıldızların Altında, Keltepe'nin Eşsiz Atmosferinde Buluşuyoruz!

Yıldızların Altında, Keltepe'nin Eşsiz Atmosferinde Buluşuyoruz!

28.07.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "14-16 Ağustos’ta düzenleyeceğimiz Keltepe Gözlem Şenliği ve Uzay Girişimciliği Festivali için hazırlıklarımız tamam. Bilim, teknoloji ve uzay meraklısı tüm gençlerimizi ve hemşehrilerimizi bu büyüleyici atmosfere davet ediyorum" dedi.

Karabüklüler Günü Sefo ve Hakan Peker Konserleriyle Kutlanıyor

Karabüklüler Günü Sefo ve Hakan Peker Konserleriyle Kutlanıyor

27.07.2026 75 Görüntülenme

Karabük Belediyesi öncülüğünde, şehrin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren "Karabüklüler Günü" kapsamında unutulmaz bir müzik şöleni düzenleniyor. 7 Ağustos Cuma günü Karabük Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek dev organizasyonda Türk pop müziğinin efsane ismi Hakan Peker ile son yılların sevilen sanatçısı Sefo sahne alacak.