Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet:
Eklenme Tarihi: 23.01.2025 207 Görüntülenme

Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet: "Siz Varsanız Sahada Bir Fazlayız!"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Karabük Demirkartal Spor’un 26 Ocak Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile oynayacağı kritik maça tüm Karabüklüleri davet etti.

Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada; "Şehrimizi Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde başarıyla temsil eden Karabük Demirkartal Spor’umuz, play-off yolunda çok önemli bir maça çıkıyor. Bu anlamlı mücadelede sporcularımızı yalnız bırakmamalıyız. Tribünleri doldurarak onlara güç verelim. Tüm hemşehrilerimi, Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karabük Demirkartal Spor’un bu önemli maçı, 26 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda oynanacak.


Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet: "Siz Varsanız Sahada Bir Fazlayız!"

Post

Karabük Belediyesi’nden 100 Milyonluk Dev Yatırıma Ek Yaklaşık 10 Milyon TL’lik Altyapı Hamlesi

01.05.2025 28 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Kardemir Kavşağı’ndan başlayarak Zonguldak Caddesi ve Melise Caddesi güzergâhını kapsayan şehir merkezindeki 100 milyon TL’lik üstyapı dönüşüm projesine ilave olarak, kent genelinde yaklaşık 10 milyon TL’lik yeni bir içme suyu altyapı yatırımını daha hayata geçirdi. Böylece, şehir merkezinden mahallelere kadar geniş bir alanda eş zamanlı yürütülen çalışmalarla Karabük’ün altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sunuluyor.

Post

Karabük Belediyesi, Kitap Günleri ile Kapılarını Kitapseverlere Açıyor

30.04.2025 45 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. 12–18 Mayıs 2025 tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenecek Karabük Kitap Günleri, 5000 Evler Bilim Merkezi’nde kapılarını açacak. Etkinlik, yazarlar, şairler ve kitapseverleri bir araya getirecek.