Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet:
Eklenme Tarihi: 23.01.2025 763 Görüntülenme

Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet: "Siz Varsanız Sahada Bir Fazlayız!"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Karabük Demirkartal Spor’un 26 Ocak Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile oynayacağı kritik maça tüm Karabüklüleri davet etti.

Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada; "Şehrimizi Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde başarıyla temsil eden Karabük Demirkartal Spor’umuz, play-off yolunda çok önemli bir maça çıkıyor. Bu anlamlı mücadelede sporcularımızı yalnız bırakmamalıyız. Tribünleri doldurarak onlara güç verelim. Tüm hemşehrilerimi, Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karabük Demirkartal Spor’un bu önemli maçı, 26 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda oynanacak.


Başkan Özkan Çetinkaya’dan Maça Davet: "Siz Varsanız Sahada Bir Fazlayız!"

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi Esnaflarımızı Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi Esnaflarımızı Ziyaret Etti

13.04.2026 37 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ankara Caddesi’nde esnaflarımızı ziyaret ederek samimi bir hasbihal gerçekleştirdik. Her iş yerinde içten bir sohbet, sıcak bir karşılama vardı. Şehrimizin nabzını tutan, alın teri akıtan esnaflarımızın her zaman yanlarındayız" dedi.

Soğuksu Yeni Sağlık Ocağı ve Ticaret Merkezine Kavuşuyor

Soğuksu Yeni Sağlık Ocağı ve Ticaret Merkezine Kavuşuyor

13.04.2026 28 Görüntülenme

Soğuksu Mahallesinde yapımı planlanan Ticaret Merkezi için kazma vuruldu. Ticaret Merkezinin ikinci katı Başkan Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle Sağlık Ocağı olarak planlandı. Proje tamamlanana kadar Soğuksu Mahallesi yolu trafiğe kapatıldı.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Karabük’ün ve Hemşehrilerimizin Hakkını Yedirmeyiz"

13.04.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Gece gündüz demeden bu şehre hizmet ederken, yıkmaya ve yakmaya kalkanlara asla taviz vermeyeceğiz. Sorumlular tek tek tespit edilecek, en ağır idari yaptırım uygulanacaktır. Karabük’ün ve hemşehrilerimizin hakkını yedirmeyiz" dedi.