Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi Çalışmaları Başladı
Eklenme Tarihi: 20.01.2025 1861 Görüntülenme

Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi Çalışmaları Başladı

KARABÜK’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR: 866 KONUTLUK DEV PROJE BAŞLADI

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Soğuksu Mahallesinde yapımına başlanan 3. Etap TOKİ projesi inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bölgenin çehresini değiştirecek proje kapsamında 866 konut, 53 iş yeri, cami, Kur’an Kursu, sosyal donatı alanları ve altyapı çalışmaları yer alıyor.

SOĞUKSU’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin inşaat alanında ziyaret esnasında açıklamalarda bulunarak Soğuksu Mahallesinde yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Şahin; "Proje, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirdiğimiz kalkınma hamlelerinin bir örneğidir" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Keskinkılıç ise Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi’nin, Karabük’ün geleceği için atılan çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’da, proje çalışmalarının her aşamasında destek vereceklerini belirterek, Karabük’ün kentsel dönüşüm alanındaki en önemli adımlarından biri olduğunu söyledi.

Projenin AK Parti’nin insan odaklı siyaset anlayışının bir yansıması olduğunu ifade eden AK Parti Karabük İl Başkanı Salt’ta Türkiye Yüzyılı vizyonları doğrultusunda Karabük’ü geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

TOKİ tarafından yapılan Soğuksu 3. Etap TOKİ projesi, modern yaşam alanları ve sosyal imkanlarıyla Karabük’te önemli bir değişim başlatacak. 866 adet 2+1 ve 3+1 konut, işyerleri, cami, çocuk parkları ve diğer sosyal donatılarla bölgenin en önemli yaşam merkezlerinden biri olması hedefleniyor.

   


Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi Çalışmaları Başladı

Başkan Çetinkaya 100. Yıl Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya 100. Yıl Mahallesini Ziyaret Etti

17.01.2026 14 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "100. Yıl Mahallesi’nde öğrencilerimizle bir araya geldik. Evlatlarımızın eğitimi, huzuru ve geleceği için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çetinkaya, Valimiz Sayın Mustafa Yavuz İçin Düzenlenen Veda Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Valimiz Sayın Mustafa Yavuz İçin Düzenlenen Veda Programına Katıldı

17.01.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Adana Valiliği görevine atanan Valimiz Sayın Mustafa Yavuz için düzenlenen veda programına katıldı.

Başkan Çetinkaya, Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde Misafir Etti

Başkan Çetinkaya, Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde Misafir Etti

16.01.2026 35 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İstiklal Marşımızı duyduğu anda durarak saygısını gösteren 12 yaşındaki Türkmen Jahangir Gapurjanov’u Belediyemizde misafir etti.