Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi Çalışmaları Başladı
Eklenme Tarihi: 20.01.2025 2229 Görüntülenme

Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi Çalışmaları Başladı

KARABÜK’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR: 866 KONUTLUK DEV PROJE BAŞLADI

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Soğuksu Mahallesinde yapımına başlanan 3. Etap TOKİ projesi inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bölgenin çehresini değiştirecek proje kapsamında 866 konut, 53 iş yeri, cami, Kur’an Kursu, sosyal donatı alanları ve altyapı çalışmaları yer alıyor.

SOĞUKSU’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin inşaat alanında ziyaret esnasında açıklamalarda bulunarak Soğuksu Mahallesinde yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Şahin; "Proje, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hayata geçirdiğimiz kalkınma hamlelerinin bir örneğidir" dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Keskinkılıç ise Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi’nin, Karabük’ün geleceği için atılan çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’da, proje çalışmalarının her aşamasında destek vereceklerini belirterek, Karabük’ün kentsel dönüşüm alanındaki en önemli adımlarından biri olduğunu söyledi.

Projenin AK Parti’nin insan odaklı siyaset anlayışının bir yansıması olduğunu ifade eden AK Parti Karabük İl Başkanı Salt’ta Türkiye Yüzyılı vizyonları doğrultusunda Karabük’ü geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

TOKİ tarafından yapılan Soğuksu 3. Etap TOKİ projesi, modern yaşam alanları ve sosyal imkanlarıyla Karabük’te önemli bir değişim başlatacak. 866 adet 2+1 ve 3+1 konut, işyerleri, cami, çocuk parkları ve diğer sosyal donatılarla bölgenin en önemli yaşam merkezlerinden biri olması hedefleniyor.

   


Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi Çalışmaları Başladı

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Gönüllerini Kur’an Sevgisiyle Dolduran Evlatlarımızı Tebrik Ediyorum"

13.08.2026 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli eşim Derya Hanım, Has Bahçe Sosyal Tesislerinde KAMER Kur’an Kursu’nun mezuniyet törenine katılarak evlatlarımızın sevinicini paylaştı. Gönüllerini Kur’an sevgisiyle dolduran evlatlarımızı tebrik ediyor, yetişmelerinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Esnafımızın Bereketi, Hemşehrilerimizin Neşesi Daim Olsun

Esnafımızın Bereketi, Hemşehrilerimizin Neşesi Daim Olsun

13.08.2026 22 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Adım attığımız her dükkanda, selam verdiğimiz her hemşehrimizde aynı sıcaklık. Bu şehrin insanı bir başka. Esnafımızın bereketi, hemşehrilerimizin neşesi daim olsun" dedi.