Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret
Eklenme Tarihi: 25.12.2024 1099 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek, özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim faaliyetleri ve okulun ihtiyaçları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız, özel bireylerin eğitimine her zaman destek vereceklerini vurguladı.

Ziyaret sırasında öğrencilerin eğitim ortamını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız, onların mutluluğunu ve başarılarını yakından gözlemledi. Belediye Başkanımız; "Bu okul, Karabük Belediyesi olarak eğitime ve özel bireylere verdiğimiz önemin bir yansımasıdır. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Onların mutluluğu bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.

   


Çocuklarımızın Mutluluğu, Bizim En Büyük Sorumluluğumuzdur

Geçmiş Olsun Kastamonu, Geçmiş Olsun Cide

Geçmiş Olsun Kastamonu, Geçmiş Olsun Cide

26.07.2026 51 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kastamonu’nun Cide ilçesinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin. Fedakârca görev yapan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyor, yaraların en kısa sürede sarılmasını temenni ediyorum" dedi.

2026 FIVB Milletler Ligi’nde Finaldeyiz!

2026 FIVB Milletler Ligi’nde Finaldeyiz!

25.07.2026 54 Görüntülenme

Filenin Sultanları’nın Brezilya ile oynayacağı final mücadelesini Yenişehir Yazlık Sinema’da hep birlikte izliyoruz.

Karabük’ün Kanayan Yarası Çözüme Kavuştu: Yenilenen Otogar Hizmete Açıldı

Karabük’ün Kanayan Yarası Çözüme Kavuştu: Yenilenen Otogar Hizmete Açıldı

25.07.2026 77 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından kentin ulaşım altyapısını modernize etmek amacıyla başlatılan kapsamlı yenileme çalışmaları tamamlandı. Yıllardır kentin adeta kanayan yarası haline gelen, kışın soğuktan durulmayan, yazın ise sıcaktan girilmeyen Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, tepeden tırnağa yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.