Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret
Eklenme Tarihi: 25.12.2024 1303 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’na Ziyaret

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek, özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim faaliyetleri ve okulun ihtiyaçları hakkında bilgi alan Belediye Başkanımız, özel bireylerin eğitimine her zaman destek vereceklerini vurguladı.

Ziyaret sırasında öğrencilerin eğitim ortamını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız, onların mutluluğunu ve başarılarını yakından gözlemledi. Belediye Başkanımız; "Bu okul, Karabük Belediyesi olarak eğitime ve özel bireylere verdiğimiz önemin bir yansımasıdır. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Onların mutluluğu bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.

   


Çocuklarımızın Mutluluğu, Bizim En Büyük Sorumluluğumuzdur

Başkan Çetinkaya’nın Yeni Projesi: Demirkent Sanayi Sitesi

Başkan Çetinkaya’nın Yeni Projesi: Demirkent Sanayi Sitesi

20.10.2026 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, kentin üretim ve ticaret potansiyeline katkı sağlayacak yeni projelerinden Demirkent Sanayi Sitesi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor. Karabük Belediyesi tarafından Karabük - Eskipazar yolu üzerinde 82 bin metrekarelik alanda yükselecek proje, farklı sektörlerin ihtiyaçlarına cevap verecek iş yerleri ve sosyal donatılarıyla tasarlandı.

Ekim Ayı Olağanüstü Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ekim Ayı Olağanüstü Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

20.10.2026 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ekim Ayı Olağanüstü Belediye Meclisi Toplantımızı gerçekleştirdik. Meclisimizde aldığımız kararların Karabük’ümüz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Hizmet Alanlarımızı Güçlendirmek İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz"

20.10.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli eşim Derya hanım, 75. Yıl KAMER’i ziyaret ederek el sanatları ve giyim kurslarımızdaki kursiyerlerimizle, kreşimizdeki çocuklarımız ve velilerimizle bir araya geldi. Kadınlarımızın üretime katıldığı, çocuklarımızın güvenle büyüyüp geliştiği ve ailelerimizin kendilerini evinde hissettiği hizmet alanlarımızı güçlendirmek için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.