Karabük Belediyesi Ücretsiz Yüzme Kursları Büyük İlgi Görüyor
Eklenme Tarihi: 13.12.2024 1191 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Ücretsiz Yüzme Kursları Büyük İlgi Görüyor

Karabük Belediyesi tarafından 8-13 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen ücretsiz yüzme kursları, yoğun katılımla başladı. Çocukların hem sportif faaliyetlere yönlendirilmesi hem de yüzme becerisi kazanması amacıyla hayata geçirilen kurslar, alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Kurs günlerinde belediye tarafından tahsis edilen ücretsiz servis araçları, öğrencileri belirlenen noktalardan alıp kurs bitiminde yine aynı noktalara bırakıyor. Velilerin de çocuklarını yakından takip edebildiği bu organizasyon, güvenli ve keyifli bir ortamda yüzme öğrenme imkânı sunuyor.

GENÇ NESİLLERİN SPORLA İÇ İÇE OLMASI ÖNCELİĞİMİZ

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, ücretsiz yüzme kurslarının Karabük’teki çocukların sosyal hayata aktif katılımı için önemli bir adım olduğunu belirterek şunları söyledi: "Genç nesillerimizin sporla iç içe büyümesi için her türlü imkânı sunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın özgüvenlerini artıracak ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacak bu gibi projelerimiz sürecek. Karabük Belediyesi olarak hemşehrilerimizin her alanda yanında olmaya devam edeceğiz."

Başkan Çetinkaya Dere Islahı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Çetinkaya Dere Islahı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

13.05.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aydınlıkevler Mahallemizde devam eden dere ıslahı çalışmalarını yerinde inceledik. Dere ıslahı projemizle mahallemize değer katmaya, altyapı sorunlarını kökten çözmeye kararlıyız. Her şey daha yaşanılabilir bir Karabük için" dedi.

Sevgi Varsa Engel Yok

Sevgi Varsa Engel Yok

13.05.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Kıymetli eşim Derya Hanım’ın katıldığı; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan çok özel bir program gerçekleşti. Özel öğrencilerimizin folklor gösterileri ve neşeli şarkılarıyla renk kattığı bu buluşmada bir kez daha gördük ki; sevgi varsa engel yok" dedi.

Karabük’ün Güzelliğine Yağmurun Bereketi Eşlik Etti

Karabük’ün Güzelliğine Yağmurun Bereketi Eşlik Etti

13.05.2026 24 Görüntülenme

Gökten süzülen her damla, toprağa can, şehre huzur. Bugün Karabük’ün güzelliğine yağmurun bereketi eşlik ediyor.