Karabük Belediyesi Ücretsiz Yüzme Kursları Büyük İlgi Görüyor
Eklenme Tarihi: 13.12.2024 1155 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Ücretsiz Yüzme Kursları Büyük İlgi Görüyor

Karabük Belediyesi tarafından 8-13 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen ücretsiz yüzme kursları, yoğun katılımla başladı. Çocukların hem sportif faaliyetlere yönlendirilmesi hem de yüzme becerisi kazanması amacıyla hayata geçirilen kurslar, alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Kurs günlerinde belediye tarafından tahsis edilen ücretsiz servis araçları, öğrencileri belirlenen noktalardan alıp kurs bitiminde yine aynı noktalara bırakıyor. Velilerin de çocuklarını yakından takip edebildiği bu organizasyon, güvenli ve keyifli bir ortamda yüzme öğrenme imkânı sunuyor.

GENÇ NESİLLERİN SPORLA İÇ İÇE OLMASI ÖNCELİĞİMİZ

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, ücretsiz yüzme kurslarının Karabük’teki çocukların sosyal hayata aktif katılımı için önemli bir adım olduğunu belirterek şunları söyledi: "Genç nesillerimizin sporla iç içe büyümesi için her türlü imkânı sunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın özgüvenlerini artıracak ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacak bu gibi projelerimiz sürecek. Karabük Belediyesi olarak hemşehrilerimizin her alanda yanında olmaya devam edeceğiz."

Parkı Yakanlar Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu

Parkı Yakanlar Hakkında Suç Duyurusunda Bulunuldu

17.04.2026 21 Görüntülenme

Karabük Şehit Şendoğan Topçu Tema Parkı’nda bazı şahısların ateş yakarak kamu malına zarar vermesi üzerine Karabük Belediyesi harekete geçti. Yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından sorumluların tespiti ve gerekli yasal işlemlerin başlatılması amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun"

16.04.2026 19 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Türk-İslam coğrafyasının ve tüm insanlığın refaha ermesini Cenab-ı Allahtan niyaz ederim. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Hayırlı Cumalar Karabük" dedi.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

16.04.2026 18 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.