Su Gelir Tarifelerinde 1 Ocak 2025 Tarihinden İtibaren Geçerli Olmak Üzere Mesken Birim Metreküp Fiyatı 11,42 TL Olacaktır
Eklenme Tarihi: 06.11.2024 7678 Görüntülenme

Su Gelir Tarifelerinde 1 Ocak 2025 Tarihinden İtibaren Geçerli Olmak Üzere Mesken Birim Metreküp Fiyatı 11,42 TL Olacaktır

Karabük Belediyesi olarak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüzden aldığımız veriler ve öneriler doğrultusunda mevcut içme suyu ve atık su tesislerimizin işletme, bakım ve onarım giderlerini karşılayabilmek için modernizasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Halkımıza kesintisiz, sağlıklı ve sürdürülebilir içme suyu sağlamak amacıyla yapılan teknik ve mali değerlendirmeler sonucunda, su gelir tarifelerinde 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Mesken birim metreküp fiyatı 11,42 TL olacaktır.

Bu güncellemeleri vatandaşlarımızın menfaatini gözeterek en düşük oranlarda tutmaya ve maliyet artışlarını faturalarınıza minimum düzeyde yansıtmaya özen gösterdik. İçme suyunun maliyetlerini düşürecek adımların hayata geçirilmesi yönünde çalışmalarımıza kararlılıkla devam etmekteyiz.

Kıymetli vatandaşlarımızın bilgisine sunarız.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Almanya’da Yaşayan Kıymetli Hemşerilerimizle Buluşmanın Memnuniyetini Yaşadık"

28.12.2025 13 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Yenice ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde, Almanya’da yaşayan kıymetli hemşerilerimizle buluşmanın memnuniyetini yaşadık. Gönül bağlarımızı güçlendiren bu anlamlı organizasyon için Dernek Başkanımız Sayın Yalçın Yirmibeşoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, birlik ve dayanışmamızın daim olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, Belediye Başkanı Sayın Bettina Wiest ile Bir Araya Geldi

Başkan Çetinkaya, Belediye Başkanı Sayın Bettina Wiest ile Bir Araya Geldi

27.12.2025 15 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Heyeti olarak Almanya’nın Gladbeck kentinde Belediye Başkanı Sayın Bettina Wiest ile bir araya geldik. Yerel yönetimler arası iş birliği, şehircilik ve karşılıklı tecrübe paylaşımı üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Nazik ev sahiplikleri ve içten misafirperverlikleri için Sayın Bettina Wiest’e teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük Belediyesi Kar Yağışıyla Mücadeleyi Aralıksız Sürdürüyor

Karabük Belediyesi Kar Yağışıyla Mücadeleyi Aralıksız Sürdürüyor

27.12.2025 98 Görüntülenme

Karabük’te etkili olan kar yağışıyla birlikte Karabük Belediyesi, ulaşımın aksamaması ve günlük yaşamın güvenli şekilde sürdürülebilmesi amacıyla kent genelinde tüm tedbirlerini devreye aldı. Belediye ekiplerimiz, kar yağışının başladığı andan itibaren sahada aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor.