Karabük Belediyesi Toplu Sünnet Etkinliği Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 25.10.2024 626 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Toplu Sünnet Etkinliği Gerçekleştirildi

Karabük Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlediği toplu sünnet etkinliğini Kanyon Park Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet edilen çocukların bu özel gününü daha da anlamlı kılmak için organize edilen etkinliğe, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, misafirlere yapılan yemek ikramı ile başlandı, ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla devam edildi.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yaptığı konuşmada; "Bugün burada, Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getiren yavrularımızın mürüvvetini kutluyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu ve heyecanı görmek bizleri hem gururlandırıyor, hem de duygulandırıyor. Rabbim, bugün sünnetini yaptığımız evlatlarımızın ileride nikâhlarını da görmeyi nasip etsin. İlk mürüvvetini gerçekleştirdiğimiz çocuklarımızın düğünlerine de hep birlikte şahit olmayı diliyorum" dedi.

Toplu sünnet etkinliği takı töreni sonrası toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Karabük Belediyesi Toplu Sünnet Etkinliği Gerçekleştirildi

12 Dev Adam’ın Tarihi Finali Karabük’te Dev Ekranda İzlenecek

12 Dev Adam’ın Tarihi Finali Karabük’te Dev Ekranda İzlenecek

13.09.2025 49 Görüntülenme

EuroBasket 2025’te tarihi bir final heyecanı yaşanıyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, Almanya karşısında Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkarken, Karabük’te de dev maç coşkuyla takip edilecek.

Havuzlu Bahçe, Yeniden Açılışının 1. Yılını Coşkuyla Kutladı

Havuzlu Bahçe, Yeniden Açılışının 1. Yılını Coşkuyla Kutladı

13.09.2025 43 Görüntülenme

Uzun süre kapalı kaldıktan sonra 2024 yılında Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle restore edilerek yeniden hizmete açılan Karabük Belediyesi Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, açılışının 1. yıl dönümünü coşkulu bir programla kutladı. Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören tesis, kısa sürede Karabük’ün en çok tercih edilen sosyal mekânlarından biri haline geldi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Yürekten Tebrikler, 12 Dev Adam!"

12.09.2025 51 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "EuroBasket 2025 yarı finalinde Yunanistan’ı 94-68 mağlup eden A Milli Erkek Basketbol Takımımız, adını finale yazdırdı! Yürekten tebrikler, 12 Dev Adam!" dedi.