Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı
Eklenme Tarihi: 27.09.2024 1906 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük eski Belediye Başkanı Enver Tümen, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dost Eller Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kıyafet, ayakkabı ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sosyal yardım merkezi olarak hizmet verecek. Aşevi ise her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtarak destek sağlayacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Dost Eller Hayır Çarşımız ve Aşevimiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmamızı sağlayan anlamlı projelerdir. Bu hayırlı hizmete katkı sunan Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesine şükranlarımı sunuyor, şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya Cumayanı Köyünü Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Cumayanı Köyünü Ziyaret Etti

20.05.2026 18 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Muhtarımız Sn. Bilal Bozkurt ve hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek, demli çaylarından hoş sohbetlerinden istifade ettik. Yangınların olduğu dönemde Karabük’ümüz için canla mücadele eden kıymetli hemşehrilerimiz ile o günleri yad ettik. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

İşte Ergenekon Mahallemizin Öncesi ve Sonrası

İşte Ergenekon Mahallemizin Öncesi ve Sonrası

20.05.2026 25 Görüntülenme

Karabük’ün her mahallesi, her sokağı ışıl ışıl olana kadar durmayacağız. Çünkü siz bu hizmete layıksınız.

100. Yıl Mahallesi Muhtarı Yılmaz ve Mahalle Sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

100. Yıl Mahallesi Muhtarı Yılmaz ve Mahalle Sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

20.05.2026 24 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "100. Yıl Mahalle Muhtarımız Sayın Bahri Yılmaz’a ve mahalle sakinlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.