Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı
Eklenme Tarihi: 27.09.2024 759 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Dost Eller Hayır Çarşısı ve Aşevi Hizmete Açıldı

Karabük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik olarak hayata geçirilen Dost Eller Hayır Çarşısı ve Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesinin katkılarıyla yapımı tamamlanan Aşevi, Bayır Mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük eski Belediye Başkanı Enver Tümen, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Dost Eller Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kıyafet, ayakkabı ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sosyal yardım merkezi olarak hizmet verecek. Aşevi ise her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtarak destek sağlayacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya açılışta yaptığı konuşmada; "Dost Eller Hayır Çarşımız ve Aşevimiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında olmamızı sağlayan anlamlı projelerdir. Bu hayırlı hizmete katkı sunan Şehidimiz Ömer Bilal Akpınar’ın ailesine şükranlarımı sunuyor, şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Post

7. Aladağ Şenlikleri’nde Hep Birlikteyiz

12.06.2025 83 Görüntülenme

15 Haziran Pazar günü Aladağ’da; kültür, spor ve müziğin buluştuğu dopdolu bir gün sizleri bekliyor.

Post

Karabük Belediyesi Yaz Kursları Kayıtları Başladı!

12.06.2025 83 Görüntülenme

Bilimden sanata, ebrudan kodlamaya, yüzmeden değerler eğitimine kadar onlarca içerik; bu yaz da KAMER (Karabük Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi) ile Karabük Bilim Merkezi'nde sizleri bekliyor!

Post

Karabük Belediyesi, Şehir Temizliğinde Kesintisiz Çalışıyor

12.06.2025 42 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar birçok noktada yoğun mesai yaparak cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik faaliyetleri gerçekleştiriyor.