Daha Yeşil Bir Karabük İçin Çalışıyoruz
Eklenme Tarihi: 20.09.2024 1312 Görüntülenme

Daha Yeşil Bir Karabük İçin Çalışıyoruz

Karabük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrin dört bir yanında yeşil alanların bakım ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekiplerimiz, düzenli olarak çim biçme, yabani ot temizliği ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirerek park, bahçe ve yeşil alanların daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Ayrıca, belirli alanlarda yapılan çimlendirme çalışmaları ile şehrin yeşil dokusu korunuyor ve geliştiriliyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya yapılan çalışmalarla ilgili olarak; "Karabük’ü daha yeşil ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için parklarımızda ve yeşil alanlarımızda düzenli bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza temiz ve bakımlı yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

5000 Evler 33 Nolu Caddede Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

5000 Evler 33 Nolu Caddede Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor

27.10.2026 56 Görüntülenme

5000 Evler 33 Nolu Caddemizde ekiplerimizle birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak caddemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için sahadaki çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Bismillah Dedik Kazmayı Vurduk"

26.10.2026 63 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bismillah dedik kazmayı vurduk. Gayret bizden takdir Allahtan. Karabük’ümüze hayırlı olsun" dedi.