85 Yıl Önce Bugün, İlk Türk Demiri İmal Edildi
Eklenme Tarihi: 10.09.2024 1184 Görüntülenme

85 Yıl Önce Bugün, İlk Türk Demiri İmal Edildi

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "85 yıl önce bugün, Kardemir’de üretilen ilk Türk demiriyle Karabük, ülkemizin sanayi tarihinde bir dönüm noktası oldu. Bu önemli günün mirasını gururla taşıyor, Karabük’ün emeği ve alın teriyle şekillenen bu başarının mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu büyük başarıda emeği geçen, alın teri döken ve ülkemize bu gururu miras bırakan tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Özkan Çetinkaya’dan Eğitime Büyük Katkı

Özkan Çetinkaya’dan Eğitime Büyük Katkı

10.06.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın girişimleriyle, mülkiyeti Karabük Belediyesi’ne ait olan 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’ndeki modern bina, anaokulu olarak hizmet vermek üzere Millî Eğitim Bakanlığı’na tahsis edildi.

Kayabaşı Mahallesi Şair İbrahim Yıldız Tema Parkı’mız Artık Çok Daha Güvenli

Kayabaşı Mahallesi Şair İbrahim Yıldız Tema Parkı’mız Artık Çok Daha Güvenli

10.06.2026 32 Görüntülenme

Çocuklarımız neşe içinde oynasın, ailelerimizin içi rahat etsin diye parkımızı 7/24 kamera güvenlik sistemleriyle koruma altına aldık. Parklarımıza zarar verilmesine de asla müsaade etmeyeceğiz. Şehrimizin her köşesinde huzuru inşa etmeye devam ediyoruz.

Kültür Gezileri Çanakkale ile Devam Ediyor

Kültür Gezileri Çanakkale ile Devam Ediyor

09.06.2026 34 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük Belediyemiz tarafından düzenlenen Kültür Turları kapsamında, şehrimizin emektarı kıymetli büyüklerimizi şanlı tarihimizin yazıldığı topraklara, Çanakkale’ye yolcu ettik. Kıymetli büyüklerimizin yolları açık olsun. Selametle gidip, sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Keyifli geziler" dedi.