85 Yıl Önce Bugün, İlk Türk Demiri İmal Edildi
Eklenme Tarihi: 10.09.2024 1171 Görüntülenme

85 Yıl Önce Bugün, İlk Türk Demiri İmal Edildi

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "85 yıl önce bugün, Kardemir’de üretilen ilk Türk demiriyle Karabük, ülkemizin sanayi tarihinde bir dönüm noktası oldu. Bu önemli günün mirasını gururla taşıyor, Karabük’ün emeği ve alın teriyle şekillenen bu başarının mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu büyük başarıda emeği geçen, alın teri döken ve ülkemize bu gururu miras bırakan tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya Vatandaşları Yerel Esnaftan Alışveriş Yapmaya Davet Etti;

Başkan Çetinkaya Vatandaşları Yerel Esnaftan Alışveriş Yapmaya Davet Etti; "Hem Esnafımız Kazansın Hem Karabük’ümüz"

22.05.2026 31 Görüntülenme

Kurban Bayramı öncesinde Karabük çarşılarında alışveriş heyecanı yaşanırken, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya vatandaşlara yerel esnafa destek çağrısında bulundu. Bayram bereketinin yüzlerdeki tebessümde büyüyeceğini vurgulayan Çetinkaya, tüm Karabüklüleri güvenin adresi olan yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet etti.

Karabük Yöresel Yemekleri Tanıtım ve Tadım Programı Gerçekleştirildi

Karabük Yöresel Yemekleri Tanıtım ve Tadım Programı Gerçekleştirildi

21.05.2026 46 Görüntülenme

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Belediyemiz ev sahipliğinde düzenlenen Karabük yöresel yemekleri tanıtım ve tadım programı gerçekleştirildi.