85 Yıl Önce Bugün, İlk Türk Demiri İmal Edildi
Eklenme Tarihi: 10.09.2024 1016 Görüntülenme

85 Yıl Önce Bugün, İlk Türk Demiri İmal Edildi

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "85 yıl önce bugün, Kardemir’de üretilen ilk Türk demiriyle Karabük, ülkemizin sanayi tarihinde bir dönüm noktası oldu. Bu önemli günün mirasını gururla taşıyor, Karabük’ün emeği ve alın teriyle şekillenen bu başarının mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu büyük başarıda emeği geçen, alın teri döken ve ülkemize bu gururu miras bırakan tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde Kültür ve Sanat Etkinlikleri Aralıksız Sürüyor

Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde Kültür ve Sanat Etkinlikleri Aralıksız Sürüyor

12.02.2026 9 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapan Sanat Evi’nde etkinliklerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Çetinkaya’dan, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya Ziyaret

11.02.2026 16 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Belediyemizin Şefkat Eli Her Eve Ulaşıyor"

11.02.2026 42 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, yaşlı ve engelli bireylere yönelik evde bakım hizmetlerini aralıksız sürdürerek sosyal Belediyecilik anlayışını sahada güçlü şekilde hayata geçirmeye devam ediyor. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Yaşlı ve Engelli Bakım Birimi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 2025 yılı içerisinde 3 bin 720 vatandaşın kişisel bakım ihtiyacı evlerinde karşılandı.