Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ İhalesi Yapıldı
Eklenme Tarihi: 27.08.2024 4917 Görüntülenme

Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ İhalesi Yapıldı

Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 866 Adet Konut, 53 Adet İş Yeri, 1 Adet Kur’an Kursu, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapıldı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Şehri imar, gönülleri ihya prensibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Soğuksu TOKİ projesi, hem modern yaşam alanları sunacak hem de şehrimizin estetik görünümünü güçlendirecek. Karabük’ün daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

7 Yıl Sonra Yeniden Bahaddin Gazi Anma Günü ve Dede Yaylası Şenlikleri’nde Buluşuyoruz

7 Yıl Sonra Yeniden Bahaddin Gazi Anma Günü ve Dede Yaylası Şenlikleri’nde Buluşuyoruz

29.07.2026 33 Görüntülenme

İlk olarak 1994 yılında başlatılan ve Karabük’ün önemli gelenekleri arasında yer alan "Geleneksel Bahaddin Gazi Anma Günü ve Dede Yaylası Şenlikleri", uzun bir aranın ardından yeniden vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. En son 2019 yılında gerçekleştirilen ve pandemi ile mücbir sebepler nedeniyle ara verilen dev organizasyon, 2 Ağustos 2026 Pazar günü Dede Yaylası’nda düzenlenecek.

Cemal Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cemal Arslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

29.07.2026 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl Genel Meclis Başkanımız ve Dava Arkadaşımız Ahmet Okan Kirman’ın dar-ı bekaya irtihal eden kıymetli kayınpederi Cemal Arslan amcamızı son yolculuğuna uğurladık. Hoşsohbeti ve samimiyetiyle gönüllerimizde iz bırakan Cemal amcamıza Allah’tan rahmet, Kirman ve Arslan ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Aşevimizle Her Gün Yüzlerce Hanenin Sofrasına Bereket Taşıyoruz"

29.07.2026 29 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, sosyal yardım ve dayanışma faaliyetlerinin merkezine koyduğu Aşevi hizmetini iki yıldır kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Şehir genelindeki yardımlaşma ağını her geçen gün güçlendiren belediye ekiplerimiz, yaşlı, engelli, kimsesiz ve kendi imkânlarıyla yemek yapamayacak durumda olan vatandaşların evine sıcak menüleri bizzat ulaştırıyor.