Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ İhalesi Yapıldı
Eklenme Tarihi: 27.08.2024 5238 Görüntülenme

Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ İhalesi Yapıldı

Soğuksu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 866 Adet Konut, 53 Adet İş Yeri, 1 Adet Kur’an Kursu, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapıldı.

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Şehri imar, gönülleri ihya prensibimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Soğuksu TOKİ projesi, hem modern yaşam alanları sunacak hem de şehrimizin estetik görünümünü güçlendirecek. Karabük’ün daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Mavi Ateş’i Büyük Bir Coşkuyla Uğurladık!

Mavi Ateş’i Büyük Bir Coşkuyla Uğurladık!

03.10.2026 23 Görüntülenme

Saat 19.00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanacak Karabük İdman Yurdu – Amasyaspor müsabakası öncesi Mavi Ateş taraftar grubumuzu Havuzlu Bahçe Sosyal Tesislerimizden tribünlere uğurladık. Bu şehir, bu arma, bu sevda bizim! Haydi Karabük İdman Yurdu!

Başkan Aşgın’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Başkan Aşgın’dan Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

03.10.2026 21 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Çorum Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Aşgın ve beraberindeki kıymetli heyeti Belediyemizde misafir ettik. Şehirlerimiz için ortak akıl, güçlü iş birliği ve hizmet anlayışıyla güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Rana Kent Parkı’nda Yenileme Çalışmalarımız Sürüyor

Rana Kent Parkı’nda Yenileme Çalışmalarımız Sürüyor

03.10.2026 22 Görüntülenme

Şehrimizin dört bir yanında olduğu gibi parklarımızı yenilemeye, yeşil alanlarımızı daha güzel ve kullanışlı hale getirmeye devam ediyoruz. 100. Yıl Mahallesi Rana Kent Parkı’nda yenileme çalışmalarımız sürüyor.