Saat Kulesi Parkı Açılıyor!
Eklenme Tarihi: 22.08.2024 1582 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuluyor.

Başkanımız Özkan Çetinkaya, bu projeye dair şunları söyledi: "Karabük’ün değerlerine sahip çıkarak, şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmak öncelikli hedefimiz. Saat Kulesi Parkı, geçmişle geleceği bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu yeni parkımızın açılışına davet ediyorum".

Açılış töreni Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecektir. Hafta sonu kahvaltı yapacak ailelerimize çay ikramımız olacak ve dışarıdan yemek getirmek serbesttir. Karabük’ün kalbinde, Saat Kulesi’nin altında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu önemli dönüşümü sizlerle paylaşmak bizim için gurur verici.

   


Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Şehirlerarası Otobüs Terminali Projemizde Sona Yaklaştık

Şehirlerarası Otobüs Terminali Projemizde Sona Yaklaştık

03.06.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Terminal projemizde sona yaklaştık. Belki biraz geciktik ama esnafımızın taleplerini dinleyerek, Karabük’e yakışır, kalıcı ve eksiksiz bir eser inşa ediyoruz. Her detayında Karabük halkının hak ettiği konforu ve modernliği yaşatacak terminalimiz çok yakında hizmete girecek. Az daha sabır" dedi.

Belediye Meclisimizin Haziran Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Haziran Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

03.06.2026 27 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Haziran ayı Belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Halim Deresi Islah Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Halim Deresi Islah Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

03.06.2026 26 Görüntülenme

Aydınlıkevler Mahallesinde hem güvenliği sağlıyor hem de mahallemizin çehresini güzelleştiriyoruz. Karabük’ün her köşesine değer katmak için ilk günkü aşkla sahadayız.