Saat Kulesi Parkı Açılıyor!
Eklenme Tarihi: 22.08.2024 1484 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuluyor.

Başkanımız Özkan Çetinkaya, bu projeye dair şunları söyledi: "Karabük’ün değerlerine sahip çıkarak, şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmak öncelikli hedefimiz. Saat Kulesi Parkı, geçmişle geleceği bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu yeni parkımızın açılışına davet ediyorum".

Açılış töreni Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecektir. Hafta sonu kahvaltı yapacak ailelerimize çay ikramımız olacak ve dışarıdan yemek getirmek serbesttir. Karabük’ün kalbinde, Saat Kulesi’nin altında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu önemli dönüşümü sizlerle paylaşmak bizim için gurur verici.

   


Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Kadın Kooperatifleri Temsilcileri Bir Araya Geldi

Kadın Kooperatifleri Temsilcileri Bir Araya Geldi

30.04.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ümüzde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerimizin temsilcileri, kıymetli eşim Derya Çetinkaya’nın ev sahipliğinde bir araya geldi. Üreten kadınlarımızın her zaman yanında olmaya, emeklerini daha görünür kılmaya ve Karabük’te kadın girişimciliğini desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Prof. Dr. İzzet Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

Prof. Dr. İzzet Öztürk’ten Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

30.04.2026 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sayın Prof. Dr. İzzet Öztürk’ü Belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri ve kıymetli sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Karabük’ümüze Yürekten Bağlıyız

Karabük’ümüze Yürekten Bağlıyız

30.04.2026 26 Görüntülenme

Bu şehri sevmelere gerçekten doyamıyoruz. Her köşesinde bir hatıramız, her sokağında bir emeğimiz var. Bu yüzden mücadelemiz bir görev değil, gönül meselesi. Her gün daha iyisi için, daha güzeli için var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü biz Karabük’ümüze yürekten bağlıyız.