Saat Kulesi Parkı Açılıyor!
Eklenme Tarihi: 22.08.2024 1375 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuluyor.

Başkanımız Özkan Çetinkaya, bu projeye dair şunları söyledi: "Karabük’ün değerlerine sahip çıkarak, şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmak öncelikli hedefimiz. Saat Kulesi Parkı, geçmişle geleceği bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu yeni parkımızın açılışına davet ediyorum".

Açılış töreni Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecektir. Hafta sonu kahvaltı yapacak ailelerimize çay ikramımız olacak ve dışarıdan yemek getirmek serbesttir. Karabük’ün kalbinde, Saat Kulesi’nin altında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu önemli dönüşümü sizlerle paylaşmak bizim için gurur verici.

   


Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Kayabaşı Mahallesi Şair İbrahim Yıldız Tema Parkı

Kayabaşı Mahallesi Şair İbrahim Yıldız Tema Parkı

23.03.2026 21 Görüntülenme

Yenilenen parklarımızda yankılanan çocuk sesleri, şehrin en güzel melodisidir.

Fatih Mahallesi’nde Tema Park Çalışmaları Başladı

Fatih Mahallesi’nde Tema Park Çalışmaları Başladı

23.03.2026 27 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Fatih Mahallesi TOKİ bölgesinde bulunan eski ve yıpranmış park alanını modern bir tema parka dönüştürmek için çalışmalarına başladı. Proje ile bölgeye çocuklar ve aileler için daha konforlu ve nitelikli bir yaşam alanı kazandırılması hedefleniyor.

Damlaya Damlaya Yok Olur

Damlaya Damlaya Yok Olur

22.03.2026 30 Görüntülenme

Su, yaşamın özü; yarınlarımızın güvencesidir. Her damlası kıymetli olan suyumuzu korumak, sadece bugünün değil, yarının da sorumluluğudur. Doğayı koruyarak, kaynaklarımızı bilinçli kullanarak daha yaşanabilir bir dünya için adım atıyoruz. Her damla, umut dolu bir gelecektir.