Saat Kulesi Parkı Açılıyor!
Eklenme Tarihi: 22.08.2024 1741 Görüntülenme

Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Karabük’ün simgesi olan saat kulesinin altında yıllardır atıl kalan alan, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarıyla yeniden canlandı. Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın öncülüğünde, bu bölge baştan sona yenilenerek “Saat Kulesi Parkı” adıyla halkımızın hizmetine sunuluyor.

Başkanımız Özkan Çetinkaya, bu projeye dair şunları söyledi: "Karabük’ün değerlerine sahip çıkarak, şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmak öncelikli hedefimiz. Saat Kulesi Parkı, geçmişle geleceği bir araya getiren bir buluşma noktası olacak. Tüm hemşehrilerimizi bu yeni parkımızın açılışına davet ediyorum".

Açılış töreni Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecektir. Hafta sonu kahvaltı yapacak ailelerimize çay ikramımız olacak ve dışarıdan yemek getirmek serbesttir. Karabük’ün kalbinde, Saat Kulesi’nin altında sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu önemli dönüşümü sizlerle paylaşmak bizim için gurur verici.

   


Saat Kulesi Parkı Açılıyor!

Millet Bahçesi’nde Karabüklüler Günü İçin Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Millet Bahçesi’nde Karabüklüler Günü İçin Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

06.08.2026 35 Görüntülenme

Şehrimizin bu anlamlı gününde hemşehrilerimizi en iyi şekilde ağırlamak adına alandaki son dokunuşları yapıyoruz.

7 Ağustos Karabüklüler Gününde Biriz, Birlikteyiz

7 Ağustos Karabüklüler Gününde Biriz, Birlikteyiz

06.08.2026 36 Görüntülenme

Birlik coşkumuzu taçlandıracağımız bu özel akşamda, Hakan Peker ve Sefo’nun ücretsiz konserleriyle Millet Bahçesi’ndeyiz. Tüm halkımızı bekliyoruz!

Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasında Ekiplerimiz İş Başında!

Yeşil Mahalle (Esentepe) Rampasında Ekiplerimiz İş Başında!

06.08.2026 59 Görüntülenme

Yeşil Mahalle (Esentepe) Taşkent Caddesi rampasında ekiplerimiz iş başında. Güzergahımızı en kısa sürede çok daha güvenli ve konforlu bir şekilde kullanıma sunmak için sahadaki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.