Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından Karabük Belediyesine Büyük Destek
Eklenme Tarihi: 01.08.2024 1168 Görüntülenme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından Karabük Belediyesine Büyük Destek

Karabük Belediyesi olarak, çevre temizliği ve halk sağlığı için önemli bir adım attık. Belediye Meclis Toplantısında alınan kararla, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından alınan hibe ile toplam değeri 13.950.000 TL olan yeni temizlik araçlarımız ve ekipmanlarımız Belediyemize kazandırılacak.

Bu kapsamda, 2 adet büyük çöp toplama aracı (7.000.000 TL), büyük çöp konteyneri (1.800.000 TL) ve büyük yol süpürme aracı (5.150.000 TL) alınacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun!

Milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç'a, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Çevre Şehircilik Bakanlığına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Tüm Hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü Kutluyorum"

12.05.2026 18 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Başkan Vekilimiz Begüm Cefakar ve kıymetli eşim Derya Çetinkaya, Hemşireler Günü dolayısıyla şehrimizde görev yapan hemşirelerimizi ziyaret ederek karanfil takdim etti. Fedakarlıklarıyla hayatımıza umut olan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na Ziyaret

12.05.2026 22 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl Başkanımız ve Milletvekillerimizle birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek Karabük’ümüzün ulaşım altyapısına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunduk. Şehrimizin ihtiyaçlarını, devam eden projeleri ve planlanan yatırımları ele aldığımız verimli görüşmede; Karabük’ün ulaşım ağını daha güçlü hale getirecek adımları değerlendirdik. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Karabük’ümüz için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.