Şehrin Kalbi Olan Noktadaki Revize Çalışmalarımızda Sona Yaklaşıldı
Eklenme Tarihi: 17.07.2024 522 Görüntülenme

Şehrin Kalbi Olan Noktadaki Revize Çalışmalarımızda Sona Yaklaşıldı

Saat kulesi mevkii yürüyen merdivenlerin olduğu bölgedeki revize çalışmalarımızda sona yaklaşıldı.

Seçim vaatlerinde saat kulesi mevkii yürüyen merdivenlerin olduğu bölgedeki peyzaj ve temizlik sorununu göreve geldiği andan itibaren ortadan kaldıracağını söyleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehrin kalbi olan bu noktada göreve gelir gelmez yoğun bir şekilde çalışmalara başladıklarını ve revize çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti.


Şehrin Kalbi Olan Noktadaki Revize Çalışmalarımızda Sona Yaklaşıldı

Post

Karabük’te Yeni Sosyal Tesisin Yapımına Başlandı

18.06.2025 61 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde önemli bir sosyal yatırımın yapımına resmen başladı. Şehrin sosyal yaşamına yeni bir soluk getirecek olan proje, geniş yeşil alanları, dinlenme ve spor alanları, çok amaçlı sosyal tesis binasıyla yalnızca mahalle sakinlerine değil, tüm Karabük’e hitap edecek bir merkez olarak tasarlandı.

Post

Karabük’te Görsel Kirliliğe Geçit Yok: Duraklardaki Afişler Temizlendi

17.06.2025 56 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, şehir estetiğini bozan izinsiz afiş ve ilanlara karşı yürüttüğü temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin ortak çalışmasıyla, şehir genelindeki otobüs duraklarında biriken yıpranmış afiş ve ilan kalıntıları temizlenerek duraklar daha düzenli ve temiz bir görünüme kavuşturuldu.

Post

Karabük’te İçme Suyu Güvencesi Güçleniyor: Yeni Destekleme Kuyuları Açılıyor

17.06.2025 59 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kentin içme suyu altyapısını güçlendirmek adına önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Toprakcuma mevkiinde bulunan Karasu Kaynağı’nda mevsimsel olarak yaşanan debi düşüşünü dengelemek amacıyla, Kastamonu DSİ 23. Bölge Müdürlüğü ve Edirne Sondaj Şube Müdürlüğü iş birliğiyle yeni içme suyu destekleme kuyuları açılıyor.