Karabük Tek Yürek Oldu
Eklenme Tarihi: 27.06.2024 558 Görüntülenme

Karabük Tek Yürek Oldu

Belediyemiz tarafından Kemal Güneş (Hürriyet) Caddesine kurulan dev ekran ile A Milli Erkek Futbol Takımının EURO 2024 macerasında ki Çekya maçı canlı yayınla vatandaşlarımızla buluştu.

Kalbi Milli Takımla atan ve stadyum heyecanını yaşamak isteyen herkes dev ekranın önündeki sandalyelerde yerlerini alarak tezahüratlarla maçın başlamasını bekledi. İlk düdükle birlikte maçın heyecan dozu artarken, coşkuyla maçı izleyen futbolseverlere belediyemiz tarafından çay ve çekirdek ikram edildi.

Ayrıca milli maç öncesinde minik futbolseverlere belediyemiz tarafından düzenlenen eğlence ve pamuk şeker ikramı minik futbolseverleri mutlu etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "A Milli Futbol Takımımızın Çekya’yı 2-1 mağlup ederek gruptan ikinci olarak çıktığı karşılaşmayı tüm Karabüklü hemşehrilerimiz ile tek yürek olarak coşkuyla takip ettik. Çekya karşısında güzel bir galibiyet elde eden A Milli Futbol Takımımızı tebrik ediyor, son 16 turunda Avusturya karşında başarılar diliyorum. Ayrıca bize bu gururu yaşatan Bizim Çocuklar’a teşekkür ediyorum" dedi.

Milli maç heyecanını Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Sayın Ferhat Salt, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve hemşehrilerimiz ile birlikte yaşadı.

Karşılaşmayı dikkatle takip eden Karabüklüler milli heyecanı yaşatan Belediyemize teşekkür ettiler. Milli heyecanı Avusturya maçında da tüm hemşehrilerimize yaşatmaya devam edeceğiz.

 


Karabük Tek Yürek Oldu

Başımız Sağ Olsun

Başımız Sağ Olsun

06.07.2025 16 Görüntülenme

Pençe-Kilit Harekat Bölgesinde arama tarama faaliyeti esnasında 19 askerimiz bir mağarada metan gazına maruz kalmış, 5 askerimiz şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Coşkusu Aşure İkramıyla Birleşti

05.07.2025 123 Görüntülenme

Karabük Belediyesi tarafından uzun bir aranın ardından kente yeniden kazandırılan lunapark, hizmete açıldığı ilk gün vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 5 Temmuz Cumartesi günü itibarıyla kullanımına sunulan lunapark, Karabük’ün sosyal yaşamına hareketlilik getirirken, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure ikramı programıyla da anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Heyecanı

Karabük’te Yıllar Sonra Lunapark Heyecanı

05.07.2025 709 Görüntülenme

Karabük, uzun bir aranın ardından yeniden lunapark heyecanı yaşıyor. Karabük Belediyesi tarafından kente kazandırılan yeni lunapark, 5 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00 itibarıyla hizmet vermeye başlıyor. Çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çeken bu yeni alan, şehrin sosyal yaşamına hareketlilik, kente yeni bir sosyal soluk getirmeyi hedefliyor.