Karabük Tek Yürek Oldu
Eklenme Tarihi: 27.06.2024 962 Görüntülenme

Karabük Tek Yürek Oldu

Belediyemiz tarafından Kemal Güneş (Hürriyet) Caddesine kurulan dev ekran ile A Milli Erkek Futbol Takımının EURO 2024 macerasında ki Çekya maçı canlı yayınla vatandaşlarımızla buluştu.

Kalbi Milli Takımla atan ve stadyum heyecanını yaşamak isteyen herkes dev ekranın önündeki sandalyelerde yerlerini alarak tezahüratlarla maçın başlamasını bekledi. İlk düdükle birlikte maçın heyecan dozu artarken, coşkuyla maçı izleyen futbolseverlere belediyemiz tarafından çay ve çekirdek ikram edildi.

Ayrıca milli maç öncesinde minik futbolseverlere belediyemiz tarafından düzenlenen eğlence ve pamuk şeker ikramı minik futbolseverleri mutlu etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "A Milli Futbol Takımımızın Çekya’yı 2-1 mağlup ederek gruptan ikinci olarak çıktığı karşılaşmayı tüm Karabüklü hemşehrilerimiz ile tek yürek olarak coşkuyla takip ettik. Çekya karşısında güzel bir galibiyet elde eden A Milli Futbol Takımımızı tebrik ediyor, son 16 turunda Avusturya karşında başarılar diliyorum. Ayrıca bize bu gururu yaşatan Bizim Çocuklar’a teşekkür ediyorum" dedi.

Milli maç heyecanını Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Sayın Ferhat Salt, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve hemşehrilerimiz ile birlikte yaşadı.

Karşılaşmayı dikkatle takip eden Karabüklüler milli heyecanı yaşatan Belediyemize teşekkür ettiler. Milli heyecanı Avusturya maçında da tüm hemşehrilerimize yaşatmaya devam edeceğiz.

 


Karabük Tek Yürek Oldu

Karabük Belediyesi Bayram Öncesi Mezarlıklarda Hummalı Temizlik Başlattı

Karabük Belediyesi Bayram Öncesi Mezarlıklarda Hummalı Temizlik Başlattı

21.05.2026 38 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, yaklaşan bayram öncesinde vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini daha rahat ve düzenli bir şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla kent genelindeki tüm mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Başkan Çetinkaya Cumayanı Köyünü Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya Cumayanı Köyünü Ziyaret Etti

20.05.2026 61 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Muhtarımız Sn. Bilal Bozkurt ve hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek, demli çaylarından hoş sohbetlerinden istifade ettik. Yangınların olduğu dönemde Karabük’ümüz için canla mücadele eden kıymetli hemşehrilerimiz ile o günleri yad ettik. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

İşte Ergenekon Mahallemizin Öncesi ve Sonrası

İşte Ergenekon Mahallemizin Öncesi ve Sonrası

20.05.2026 55 Görüntülenme

Karabük’ün her mahallesi, her sokağı ışıl ışıl olana kadar durmayacağız. Çünkü siz bu hizmete layıksınız.