Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Toplu Bayramlaşma Törenine Katıldı
Eklenme Tarihi: 17.06.2024 360 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Toplu Bayramlaşma Törenine Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Kurban Bayramı dolayısı ile Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz’un ev sahipliğinde Karabük Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Düzenlenen törene; Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın Cem Şahin ve Sayın Durmuş Ali Keskinkılıç, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Fatih Kırışık, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Ceylan, 27. Dönem Karabük AK Parti Milletvekili Sayın Cumhur Ünal, İl Jandarma Komutanı Sayın İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali Hasan Köse, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri oda ve dernek başkanları, basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Program, misafirlerin il protokolü ile bayramlaşması ile sona erdi.

Post

Karabük Belediyesi Dere Yataklarında Kapsamlı Temizlik Yaptı

02.05.2025 17 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, kent genelindeki çevre temizliği ve halk sağlığını koruma çalışmaları kapsamında toplam 11 dere yatağında kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, dere yataklarında biriken atıklar, çamur ve yabancı maddeler temizlenerek suyun doğal akışı yeniden sağlandı.

Post

Karabük Bilim Merkezi’ne Çevre İllerden Yoğun İlgi

02.05.2025 18 Görüntülenme

Karabük Belediyesi Bilim Merkezi, sadece Karabük’te değil, çevre illerdeki öğrenciler için de bilim ve teknolojiyle tanışmanın adresi olmaya devam ediyor. Son olarak Bartın’dan gelen 105 kişilik öğrenci grubu, merkezin sunduğu interaktif ve eğitici içeriklerle dolu bir programa katıldı.

Post

Karabük Belediyesi’nden 100 Milyonluk Dev Yatırıma Ek Yaklaşık 10 Milyon TL’lik Altyapı Hamlesi

01.05.2025 49 Görüntülenme

Karabük Belediyesi, Kardemir Kavşağı’ndan başlayarak Zonguldak Caddesi ve Melise Caddesi güzergâhını kapsayan şehir merkezindeki 100 milyon TL’lik üstyapı dönüşüm projesine ilave olarak, kent genelinde yaklaşık 10 milyon TL’lik yeni bir içme suyu altyapı yatırımını daha hayata geçirdi. Böylece, şehir merkezinden mahallelere kadar geniş bir alanda eş zamanlı yürütülen çalışmalarla Karabük’ün altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sunuluyor.