Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor
Eklenme Tarihi: 12.06.2024 944 Görüntülenme

Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Belediyemiz tarafından Antepoğlu Sanayi Sitesi bölgesinde, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz park etmesinin önüne geçmek ve şehir trafiğini rahatlamak amacı ile inşa edilen kamyon ve tır garajımızda çalışmalar tamamlandı.

Kamyon ve tır garajımızın açılması ile birlikte şehrimizin uzun yıllardır sorunu olan bu problemde ortadan kalkmış olacak ve ağır vasıtaların mahalle aralarına park yapmaları da kesinlikle yasaklanacaktır.

Ayrıca Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Kurban Bayramı boyunca kamyon ve tır garajımız ücretsiz olacaktır.

Mahalle aralarına kamyon ve tırların park edildiğini, bununda hem çok kötü bir görüntüye neden olduğunu hem de alt yapısı yenilenen bölgelerde milyonlarca lira yatırımla gerçekleştirilen altyapıya ciddi zararlar verdiğini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Modern kamyon ve tır garajımızı hizmete açarak, bundan sonra şehir merkezi ve mahalle aralarındaki park uygulamasına da son vereceğiz. Karabük’ümüze hayırlı olsun" dedi.


Kamyon ve Tır Garajımız Açılıyor

Başkan Çetinkaya Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Programına Katıldı

21.11.2025 33 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yenice’mizin kadim kültürünü, kardeşliğini ve dayanışma ruhunu yaşatan bu güzel programda hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetleri, içten karşılamaları ve güçlü birliktelikleri için tüm Yenice halkına teşekkür ediyorum. Bu şehir; birliğiyle, sevgisiyle ve gönül bağlarıyla güzel. Her zaman olduğu gibi Karabük için, Yenice için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Esentepe’de Hemşehrilerimizle Buluşup Talepleri Yerinde Dinledik"

21.11.2025 40 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Esentepe’de hemşehrilerimizle buluşup talepleri yerinde dinledik. Her bir görüş, mahallemizi daha yaşanabilir kılmak için attığımız adımlara ışık tutuyor. Hep birlikte daha güzel bir Karabük inşa ediyoruz" dedi.

Yaptığımız ve Yapacağımız Her Şey Karabük İçin

Yaptığımız ve Yapacağımız Her Şey Karabük İçin

21.11.2025 51 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabüklüler olarak hak ettiğimiz bir şehir yaşantısı için bizler gece gündüz çalışıyoruz. Kısa sürede çok işler yaptık, inşallah durmadan yorulmadan iş yapmaya devam edeceğiz. Kavga yok, birlik var. Konfor yok, çalışmak var. Tüm mahalleler için program ve projelerimiz hazır sırayla hepsini hayata geçireceğiz. Tüm Karabüklü hemşehrilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Dualarınızı bekliyoruz. Hayırlı cumalar" dedi.