Kurban Satış Noktasında Yer Tahsisi Ücretsiz
Eklenme Tarihi: 04.06.2024 1237 Görüntülenme

Kurban Satış Noktasında Yer Tahsisi Ücretsiz

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kurban satışları Yenice yolu üzeri, Melise Köyü karşısında ki belediyemiz mezbaha alanında kurulan kurban satış noktasında yapılacaktır.

Kesimler ise her yıl olduğu gibi belediyemiz mezbahasında bayramın 1. günü dini kurallara uygun ve hijyenik bir şekilde vatandaşlarımıza ücretsiz olarak yapılacaktır.

Ayrıca vatandaşlarımızın kurbanlarını rahat bir şekilde alabilmeleri ve mezbaha alanına ulaşımlarını sağlamak amacı ile kurbanlık satış yerine belediyemiz tarafından ücretsiz servis hizmeti de sağlanacaktır.

Ücretsiz servis hizmetimizin sefer saatleri ise şu şekildedir;
Balık Pazarı (Kalkış) 09.00 - 11.00 - 13.00 - 15.00 - 17.00
Mezbaha (Kalkış) 10.00 - 12.00 - 14.00 - 16.00 - 17.15

Bu yıl ise farklı olarak Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın insiyatifleri ile belediyemiz kurbanlık satışı yapacak olan vatandaşlarımızdan yer tahsis ücreti almayacaktır. Vatandaşlarımız hayvanlarını getirdiklerinde, hayvanları ücretsiz bir şekilde kurban satış alanına alınacaktır.

Kurban satışı yapacak olan vatandaşlarımızın 07.06.2024 Cuma günü saat 12.00’ye kadar kurban satış alanındaki birimimize ya da merkez belediye binamız 2. kattaki Halkla İlişkiler birimimize müracaat etmeleri gerekmektedir. Aynı gün belediye binamız 2. kattaki toplantı salonumuzda saat 15.00’de yer tahsisi için kura çekimi yapılacaktır.

Belediyemiz tarafından kurbanlık satış noktası olarak belirlenen Hayvan Pazarının dışında satış yapılması kesinlikle yasaklanırken, yasağa uymayanlara ise Zabıta Müdürlüğümüz ekiplerince gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Kurbanlık satışı yapılan alanda ise denetimler Veteriner Müdürlüğümüz tarafından yapılacaktır. İstek ve şikâyetlerinizi 444 21 78 numaralı Belediye Çağrı Merkezine de iletebilirsiniz.

Yücel & Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi’nde Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Yücel & Recep Özçelik Aktif Yaş Alma Merkezi’nde Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

09.03.2026 26 Görüntülenme

3.000 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan merkez, toplam 1.000 metrekarelik iki katlı kapalı alandan oluşacak.

Başkan Çetinkaya, Merdivenli Mescid İftar Programına Katıldı

Başkan Çetinkaya, Merdivenli Mescid İftar Programına Katıldı

09.03.2026 23 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Merdivenli Mescid’de hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşadık. Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik iklimini birlikte idrak ettiğimiz bu güzel buluşma için teşekkür ediyor, tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, İftar Öncesi Hemşehrilerimizle Selamlaştı

Başkan Çetinkaya, İftar Öncesi Hemşehrilerimizle Selamlaştı

09.03.2026 22 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İftar öncesi hemşehrilerimizle selamlaştık. Hemşehrilerimiz mutlu, biz mutlu. Karabük’ümüzde yüzler gülüyor" dedi.