Hayat Boyu Öğrenmeye Belediyemizden Tam Destek
Eklenme Tarihi: 03.06.2024 843 Görüntülenme

Hayat Boyu Öğrenmeye Belediyemizden Tam Destek

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya "Hayat Boyu Öğrenme" etkinliklerinin açılış programına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, halk oyunları gösterisi ve protokol konuşmaları ile devam etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya programda yapmış olduğu konuşmasında; "Kurslarda emeği geçen hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Eğitim kurumlarımıza desteğimizi sürdürmeye, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediyemiz olarak “Hayat Boyu Öğrenme” programına Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tahsis edilen eğitmenlerimizle Sosyal Yaşam Merkezlerimizde 278 branşta 4 bin 150 kursiyere eğitim vererek destek olmuş bulunmaktayız.

Karabük Valisi Sayın Mustafa Yavuz, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve protokol üyeleri tarafından birçok kursta yapılan çalışmaların yer aldığı sergi açılışının yapılmasının ardından protokol üyelerinin kurslarda yapılan çalışmaları incelemesi ile program sona erdi.

Şehir Bize Emanet

Şehir Bize Emanet

08.06.2026 5 Görüntülenme

Karabük’ümüzün her noktasında, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimizle birlikte şehrimizin dört bir yanındayız.

Başkan Çetinkaya’dan İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi’ye Ziyaret

Başkan Çetinkaya’dan İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi’ye Ziyaret

07.06.2026 9 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi’yi, AK Parti İl Başkanımız Ferhat Salt, Milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile birlikte makamında ziyaret ettik. Şehrimizin huzuru, güvenliği ve devam eden kamu yatırımları üzerine verimli bir istişare gerçekleştirdiğimiz Sayın Bakanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor; nazik ev sahipliği ve şehrimize gösterdiği yakın alaka için teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya Belen TOKİ Sakinlerine Müjdeyi Verdi

Başkan Çetinkaya Belen TOKİ Sakinlerine Müjdeyi Verdi

06.06.2026 61 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ konutlarında gerçekleştirdiği saha incelemeleri sırasında mahalle sakinlerine büyük bir müjde verdi. Bölgedeki yeşil alan ve sosyal donatı ihtiyacına dikkat çeken Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’ye cıvıl cıvıl, yeşillikler içinde kocaman bir "Tema Park" kazandıracaklarını açıkladı.