Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlama Mesajı
Eklenme Tarihi: 30.04.2024 1080 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Alın teri ve emeği en yüce değer olarak gördüğünü belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir milletin mensuplarıyız.

Emeğin, işgücünün ve alın terinin hangi anlamları taşıdığının çok iyi bilindiği bir ilde yaşıyoruz. 3 Nisan 1937 tarihinde ilk ağır sanayi hamlesinin yapıldığı, ilk Türk demirinin üretildiği bu coğrafya “Emeğin Başkenti” olarak anılmaktadır.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

Çocuklarımız İçin Yaz Şenliği Devam Ediyor

25.07.2026 16 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Evlatlarımızın kahkahaları ve bitmeyen enerjisi bu akşam da Kent Meydanı ve Millet Bahçesi’ne neşe kattı! Yaz boyunca sürecek bu güzel coşkuyu paylaşmak için tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyorum" dedi.

Türkiye’nin En Yeşil Şehri Karabük’te Şehir Merkezi de Doğayla Buluşuyor

Türkiye’nin En Yeşil Şehri Karabük’te Şehir Merkezi de Doğayla Buluşuyor

24.07.2026 39 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, göreve geldiği günden itibaren şehrin yeşil kimliğini daha da güçlendirmek amacıyla başlattığı peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye’nin orman varlığı bakımından en yeşil ili olan Karabük’te, şehir merkezini de doğayla bütünleştiren çalışmalar kapsamında 18 binden fazla fidan toprakla buluşturuldu.

5000 Evler Kanyon Köprü Bakım ve Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

5000 Evler Kanyon Köprü Bakım ve Yenileme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

24.07.2026 45 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "5000 Evler Kanyon Köprüdeki bakım ve yenileme çalışmalarımızda sona yaklaştık. Köprümüzü baştan aşağı yenileyerek çok daha güvenli ve konforlu bir hale getirdik. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve kıymetli sabrınız için yürekten teşekkür ederim" dedi.