Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlama Mesajı
Eklenme Tarihi: 30.04.2024 1009 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Alın teri ve emeği en yüce değer olarak gördüğünü belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir milletin mensuplarıyız.

Emeğin, işgücünün ve alın terinin hangi anlamları taşıdığının çok iyi bilindiği bir ilde yaşıyoruz. 3 Nisan 1937 tarihinde ilk ağır sanayi hamlesinin yapıldığı, ilk Türk demirinin üretildiği bu coğrafya “Emeğin Başkenti” olarak anılmaktadır.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Bayramın Neşesi, Çarşılarımızın Bereketiyle Güzel

Bayramın Neşesi, Çarşılarımızın Bereketiyle Güzel

24.05.2026 84 Görüntülenme

Bu bayramda da alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapalım.

Belen Mahallesi TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin Yılsonu Etkinliği Düzenlendi

Belen Mahallesi TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin Yılsonu Etkinliği Düzenlendi

23.05.2026 65 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belen TOKİ KAMER 4-6 Yaş Kreşimizin yılsonu etkinliğinde sergiledikleri performansla göğsümüzü kabartan pırıl pırıl yavrularımızı yürekten kutluyorum. Milli ve manevi değerlerimizle yetişen geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve onlara emek veren kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, miniklerimizin gözlerinden öpüyorum. Bahtınız açık olsun" dedi.

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

23.05.2026 59 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Önceki Dönem Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un kıymetli kayınpederi Kemalettin Şahin amcamızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Bugün ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlayacağımız Kemalettin Şahin amcamıza Allah’tan rahmet; Bakanımız başta olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına yürekten başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Başımız sağ olsun" dedi.