Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
Eklenme Tarihi: 22.04.2024 1440 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu önemli günün Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edildiğini vurgulayan Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin ifadesidir" dedi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir diyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken bir yandan da çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatmalıyız. Çünkü; yüklendikleri emanetin büyüklüğünü bugünden öğretmeliyiz. 23 Nisan'da hepimizin öncelikli görevi bu olmalıdır. 23 Nisan gibi milli bayramlarımızın önemli bir anlamı daha vardır: Bu bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz günlerdir. Bu günde bizlere bu cennet vatanı, canları ve kanları pahasına emanet eden atalarımızın emanetlerini nasıl daha iyi koruyarak ve geliştirerek, yarınlara taşıyabileceğimizi konuşmalıyız. Bizlere emanet edilen büyük eseri sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlılığımızı, nedenleriyle birlikte çocuklarımıza anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki, gelecek kuşaklar uyanık, kararlı ve bilinçli olabilsinler. Tarihi mirasımızı koruma ve kollama konusundaki ödevlerini tam anlamıyla yerine getirebilsinler. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

Şirinevler Mahallemizde Sona Yaklaşıldı

Şirinevler Mahallemizde Sona Yaklaşıldı

14.09.2026 81 Görüntülenme

Şehrimizin her köşesi imar oluncaya kadar bize durmak yok. Şirinevler Mahallemizde sona yaklaştık. Yeşil Mahalle (Esentepe) Taşkent Caddesine başlamamız an meselesi.

Karabük Belediyesi’nden Geleceğe Yatırım: İlk Ders Zili Melike Yeşilyurt Anaokulu’nda Çaldı

Karabük Belediyesi’nden Geleceğe Yatırım: İlk Ders Zili Melike Yeşilyurt Anaokulu’nda Çaldı

14.09.2026 70 Görüntülenme

Karabük Belediyesi ile hayırsever iş insanı Osman Yeşilyurt iş birliğinde kente kazandırılan Melike Yeşilyurt Anaokulu, 2026-2027 eğitim-öğretim yılının ilk ders ziliyle birlikte düzenlenen resmi törenle hizmete girdi.

Karabük’ün Simgesi Havuzlu Bahçe Yeniden Açılışının 2. Yılında

Karabük’ün Simgesi Havuzlu Bahçe Yeniden Açılışının 2. Yılında

13.09.2026 98 Görüntülenme

Karabük’ün kent hafızasında önemli bir yere sahip olan ve uzun yıllar kapalı kaldıktan sonra Karabük Belediyesi tarafından kapsamlı şekilde yenilenerek yeniden şehre kazandırılan Havuzlu Bahçe Sosyal Tesisleri, yeniden hizmete açılışının 2. yılını geride bıraktı.