Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Saha Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Eklenme Tarihi: 20.04.2024 169 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Saha Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, saat kulesi mevkii yürüyen merdivenlerin olduğu bölgede, Cevizkent TOKİ konutlarının önündeki dere yatağında ve Yeni Mahalledeki toprak kayması oluşan bölgede incelemelerde bulunarak birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Daha önce saat kulesi mevkii yürüyen merdivenlerin olduğu bölgedeki peyzaj ve temizlik sorununu göreve geldiğimiz andan itibaren ortadan kaldıracağını söyleyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, şehrin kalbi olan bu noktada çalışmalarımızın başladığını, Cevizkent TOKİ konutlarının önündeki ve Yeni Mahalledeki alanda gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirtti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Yapacağımız çalışmaları mahalle sakinlerimizle ve esnaflarımızla istişare edip kararlaştırdıktan sonra hayata geçireceğiz" dedi.

   

Post

Başkan Çetinkaya: "Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı Sevgi, Saygı ve Özlemle Anıyoruz"

03.05.2024 41 Görüntülenme

Karabük Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Karabük Üniversitesi kurucu Rektörü ve 26. Dönem Karabük Milletvekilimiz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı aramızdan ayrılışının 3. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Mekânı cennet, Ruhu şad olsun” dedi.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlama Mesajı

30.04.2024 113 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Post

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan'da Koltuğunu Çocuklara Emanet Etti

23.04.2024 228 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Meyra Suden Avcı, Muhammed Oğuz Taşçı ve Sümeyye Ecrin Öztürk’e emanet etti.