Karabük Belediyesinden Ramazan Bayramı Tedbirleri
Eklenme Tarihi: 08.04.2024 204 Görüntülenme

Karabük Belediyesinden Ramazan Bayramı Tedbirleri

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Karabük Belediyesi tarafından alınan tedbirler aşağıda listelenmiştir.

• Karabük Belediyesi tarafından seyyar satıcılar için Cuma Pazarında tuhafiye bölümü ve köylü pazarı tahsis edildi.
  • Toplu taşıma araçlarımız bayramın 1., 2. ve 3. günü ücretsiz ulaşım sağlayacaklardır.
  • Arife günü Balık Pazarından saat 10.00 - 17.00 arası saat başı mezarlıklarımıza ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.
  • Arife günü öğle namazına müteakip 14.00’de 5000 Evler Mahallesi Mezarlığında Kuran-ı Kerim okunacaktır.
  • Çağrı Merkezi, Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri bayram boyunca görev başında olacak.
  • İstek ve şikâyetlerinizi 153 Zabıta, 185 Su Arıza, 0501 078 78 78 - 0501 178 78 78 Whatsapp Hatlarımız ile 444 21 78 numaralı telefonu arayarak veya https://halklailiskiler.karabuk.bel.tr web sitesi üzerinden Karabük Belediyesi Çağrı Merkezine iletebilirsiniz.
  • Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Barınağı ekipleri bayram boyunca gelen taleplere cevap verecekler.

Bu vesileyle, Karabük Belediyesi olarak Ramazan Bayramının Yüce Türk Milletimize, tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederiz.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan'da Koltuğunu Çocuklara Emanet Etti

23.04.2024 184 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Meyra Suden Avcı, Muhammed Oğuz Taşçı ve Sümeyye Ecrin Öztürk’e emanet etti.

23 Nisan Karabük'te Coşkuyla Kutlandı

23.04.2024 188 Görüntülenme

Egemenliğimizin teminatı, Cumhuriyetimizin temeli Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Cumhuriyet Kenti Karabük'ümüze yakışan bir coşkuyla kutladık.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programına Katıldı

22.04.2024 120 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezimizde kreş öğrencilerinin düzenlemiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı.