Belediye Binası Çocuk Sesleriyle Şenlendi
Eklenme Tarihi: 16.04.2026 121 Görüntülenme

Belediye Binası Çocuk Sesleriyle Şenlendi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Final Okulları 3. sınıf öğrencileriyle Belediye Binası’nda bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi. Yerel yönetimler dersi kapsamında düzenlenen programa öğretmenler Gülser Bölükbaş ve Nurşen Kaya da katıldı.

Belediye Binası toplantı salonunda gerçekleşen söyleşi, Başkan Çetinkaya’nın kendisini tanıtmasıyla başladı. Ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Çetinkaya, Belediye çalışmaları, yürütülen hizmetler, günlük yaşamı ve hedeflerine dair merak edilen konuları samimiyetle paylaştı.

İki çocuğu olduğunu ve yoğun programı nedeniyle zaman zaman onları özlediğini ifade eden Başkan Çetinkaya; "Sizler de onlar gibi bizim evlatlarımızsınız. Sizlerin geleceği için çalışmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Programda çocuklara yönelik projelere de değinen Başkan Çetinkaya; kayak ve yüzme kursları, Sanat Evi etkinlikleri ve tema park çalışmalarını anlattı. Planlanan Aqua Park projesini de paylaşan Başkan Çetinkaya, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Çocukların bir hobi edinmesinin önemine dikkat çeken Çetinkaya; "Anne ve babalarınızı, öğretmenlerinizi üzmeyin. Onlar sizin için her zaman en doğrusunu ister" ifadelerini kullandı.

Söyleşinin ardından öğrencilerin Belediye başkanlığı makamını görmek istemesi üzerine Başkan Çetinkaya, minik misafirlerini makamında ağırladı. Çocuklarla yakından ilgilenen Çetinkaya, sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Belediye Meclisimizin Mayıs Ayı Toplantısının İkinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Mayıs Ayı Toplantısının İkinci Birleşimi Gerçekleştirildi

07.05.2026 35 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantımızın ikinci birleşimini tamamladık. Karabük’ümüzün geleceğine katkı sunacak kararların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Erhan Aslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erhan Aslan Son Yolculuğuna Uğurlandı

07.05.2026 29 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Karabük’ümüzün sevilen esnaflarından Erhan Aslan abimizi dualarla son yolculuğuna uğurladık. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

İlhamımız Annemiz Veli - Çocuk Atölyelerine Davetlisiniz

İlhamımız Annemiz Veli - Çocuk Atölyelerine Davetlisiniz

07.05.2026 36 Görüntülenme

Bilimle üreten, sevgiyle öğrenen çocuklar bu kez anneleri için bir araya geliyor!