Ramazan’ın Neşesi Sanat Evi’nde
Eklenme Tarihi: 07.03.2026 157 Görüntülenme

Ramazan’ın Neşesi Sanat Evi’nde

Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde kurulan Ramazan Sokağı, geleneksel değerlerimizi yaşatan etkinlikleri ve çocuklarımıza özel hazırlanan programlarıyla Ramazan akşamlarına ayrı bir anlam katıyor. Sevdiklerinizle birlikte bu güzel atmosferi paylaşmaya davetlisiniz.

  • Hacivat & Karagöz Gösterileri
  • Hat, Ebru ve Ramazan Atölyeleri
  • Çocuk Etkinlikleri ve Oyun Alanları
  • İkramlar ve Sürpriz Aktiviteler

Kurtuluş Mahallesi Servis Noktaları

  • 120 Evler Cami Önü (Başak Market Önü)
  • Kezban Durağı / Muhtarlık Önü

Kapullu Mahallesi Servis Noktaları

  • Kapullu Küpler Mezarlık Altı (Muradiye Cami Önü)

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun"

22.04.2026 24 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehit Metin Arslan İlkokulu’ndan çocuklarımızı ve Atatürk KAMER kreşimizden minik yavrularımızı Belediyemizde ağırladık. Makamımızı onlara emanet ettik, Karabük’le ilgili birbirinden güzel hayallerini dinledik… Neşe dolu bir bayram oldu. Al bayrağımızın gölgesinde, sağlıkla ve huzurla nice bayramlara. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2026 51 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

21.04.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Çetinkaya, dalından badem koparıp bahçe belledi. "Tarlada izi olmayanın mahsülde yüzü olmazmış" sözünü hatırlatan Çetinkaya, çalışmanın ve emeğin önemine dikkat çekti.