Karabük Belediyesi’nden Yücel Huzurevi’ne Anlamlı Ziyaret
Eklenme Tarihi: 10.10.2025 178 Görüntülenme

Karabük Belediyesi’nden Yücel Huzurevi’ne Anlamlı Ziyaret

Karabük Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine dokunan örnek bir etkinliğe daha imza attı. Belediye personellerimiz, Bilim Merkezi ve KAMER personelleriyle birlikte Yücel Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyarette büyüklerimizle sohbet edilerek keyifli anlar yaşandı, tecrübeleri ve yaşam anıları paylaşıldı. Bilim Merkezi personellerimiz, huzurevi sakinlerine sanal gerçeklik (VR) gözlükleriyle farklı şehirleri ve doğa manzaralarını gezme imkânı sundu. Teknolojiyle buluşan büyüklerin yaşadığı heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.

Etkinlikte ayrıca canlı müzik performansı da yer aldı. Bazı huzurevi sakinleri şiirler okuyarak duygu dolu anlar yaşatırken, Belediye personellerimiz program sonunda büyüklerimize çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Büyüklerimiz, geçmişten bugüne taşıdıkları bilgi, tecrübe ve değerlerle bizler için en kıymetli hazinemizdir. Onların yüzünü bir nebze olsun güldürebilmek, kendilerini değerli hissettirmek bizler için en büyük mutluluktur. Belediyemiz, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda her yaştan hemşehrimize dokunan çalışmalarını sürdürecektir."

 


Karabük Belediyesi’nden Yücel Huzurevi’ne Anlamlı Ziyaret

Vefat ve Başsağlığı

Vefat ve Başsağlığı

13.11.2025 24 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Hırvatistan’da bakım sırasında Orman Genel Müdürlüğü’ne ait AT-802 tipi yangın söndürme uçağının düşmesi sonucu bir personelimizin şehit olduğu haberini derin bir hüzünle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Şehidimiz Nuri Özcan’ın Naaşı, 14 Kasım 2025 Cuma Günü 5000 Evler Şehitliğine Defnedilecektir

Şehidimiz Nuri Özcan’ın Naaşı, 14 Kasım 2025 Cuma Günü 5000 Evler Şehitliğine Defnedilecektir

13.11.2025 109 Görüntülenme

Karabüklü Şehidimiz Hava Uçak Bakım Astsb. Kd. Bçvş. Nuri Özcan’ın naaşı, yarın (14.11.2025) ikindi namazının ardından Üniversite Mahallesi Sevgi Pınarı Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası 5000 Evler Şehitliğine defnedilecektir. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Belediye Meclisimizin Kasım Ayı Toplantısı İkinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Belediye Meclisimizin Kasım Ayı Toplantısı İkinci Birleşimi Gerçekleştirildi

13.11.2025 28 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belediye meclisimizin Kasım ayı toplantısı ikinci birleşimini gerçekleştirdik. Meclisimizde alınan kararların Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi.