12 Dev Adam’ın Tarihi Finali Karabük’te Dev Ekranda İzlenecek
Eklenme Tarihi: 13.09.2025 735 Görüntülenme

12 Dev Adam’ın Tarihi Finali Karabük’te Dev Ekranda İzlenecek

EuroBasket 2025’te tarihi bir final heyecanı yaşanıyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, Almanya karşısında Avrupa şampiyonluğu için sahaya çıkarken, Karabük’te de dev maç coşkuyla takip edilecek.

Karabük Belediyesi, 14 Eylül Pazar günü saat 21.00’de Kemal Güneş Caddesi’nde (Kapalı Cadde) dev ekran kuracak. Final karşılaşması için yapılacak organizasyona tüm vatandaşlarımız davetlidir.

BAŞKAN ÇETİNKAYA’DAN DAVET

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, final heyecanını Karabük’te halkımızla birlikte yaşayacaklarını belirterek; "12 Dev Adam’ın tarihi mücadelesinde, Karabüklü hemşehrilerimizle omuz omuza bu büyük heyecana ortak olacağız. Milli takımımızın Avrupa şampiyonluğu yolunda tüm vatandaşlarımızı Kemal Güneş Caddesi’nde buluşmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKÂNI

Karabük Belediyesi ayrıca, final karşılaşmasının ardından vatandaşların rahat şekilde evlerine ulaşabilmesi için mahallelere ve KYK yurtlarına ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.


12 Dev Adam’ın Tarihi Finali Karabük’te Dev Ekranda İzlenecek

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’yi Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Belen Mahallesi TOKİ’yi Ziyaret Etti

06.06.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Belen TOKİ’de komşularımızla buluştuk, dertleştik. Belen’in çocuklarına da söz verdik, evlatlarımız betonların arasında büyümesin diye mahalleye cıvıl cıvıl, yeşillikler içinde kocaman bir Tema Park yapıyoruz. Çocuklarımız mutlu biz mutlu" dedi.

Karabük İçin Sahadayız

Karabük İçin Sahadayız

06.06.2026 31 Görüntülenme

Ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.