Personel A.Ş. Bünyesinde Görev Yapan Mesai Arkadaşlarımızın Günlük Ücretlerine %18 Oranında Artış Yapılmıştır
Eklenme Tarihi: 11.08.2025 862 Görüntülenme

Personel A.Ş. Bünyesinde Görev Yapan Mesai Arkadaşlarımızın Günlük Ücretlerine %18 Oranında Artış Yapılmıştır

ÇALIŞANLARIMIZIN EMEĞİ KADAR ALIN TERİ DE KUTSALDIR

Belediye olarak en büyük gücümüzün, gece gündüz demeden kentimize hizmet eden kıymetli emekçi arkadaşlarımız olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle, ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek çalışma arkadaşlarımızın refahını korumak adına gereken adımları atmayı bir görev kabul ediyoruz.

Bu anlayışla, Personel A.Ş. bünyesinde görev yapan mesai arkadaşlarımızın günlük ücretlerine %18 oranında artış yapılmıştır. Bu zam oranıyla, çalışma arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmemek ve yaşam standartlarını korumak temel önceliğimiz olmuştur.

Yaptığımız bu düzenleme, sadece bir ücret artışı değil; emeğe, özveriye ve birlikte yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza verdiğimiz değerin bir göstergesidir.

Belediyemiz, çalışanlarının hakkını gözetmeye, adil ve insani çalışma koşullarını sağlamaya, birlikte üreten ve birlikte büyüyen bir yönetim anlayışını sürdürmeye kararlılıkla devam edecektir.

Tüm mesai arkadaşlarımıza emekleri ve katkıları için teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz.

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun"

22.04.2026 8 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehit Metin Arslan İlkokulu’ndan çocuklarımızı ve Atatürk KAMER kreşimizden minik yavrularımızı Belediyemizde ağırladık. Makamımızı onlara emanet ettik, Karabük’le ilgili birbirinden güzel hayallerini dinledik… Neşe dolu bir bayram oldu. Al bayrağımızın gölgesinde, sağlıkla ve huzurla nice bayramlara. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2026 36 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

21.04.2026 26 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Çetinkaya, dalından badem koparıp bahçe belledi. "Tarlada izi olmayanın mahsülde yüzü olmazmış" sözünü hatırlatan Çetinkaya, çalışmanın ve emeğin önemine dikkat çekti.