Başkan Çetinkaya Cumayanı Sanayi Sitesi’nde Esnaf Duasına Katıldı
Eklenme Tarihi: 14.07.2025 578 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya Cumayanı Sanayi Sitesi’nde Esnaf Duasına Katıldı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yeni hafta mesaisine Cumayanı Sanayi Sitesi’nde düzenlenen geleneksel esnaf duasına katılarak başladı.

Her hafta Pazartesi sabahı yapılan ve yıllardır sürdürülen bu anlamlı buluşmada dualar edildi, bereket ve huzur dilekleriyle yeni haftaya niyet edildi. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen programda birlik ve bereket için yapılan dua sonrası, Başkan Çetinkaya sanayi esnafıyla sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi.

Esnafa her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük’ün üretim gücünün önemli bir parçası olan sanayi sitelerinin gelişimine özel önem verdiklerini belirtti. Ahilik kültürünün önemli bir yansıması olan esnaf duası, birlik, beraberlik ve helal kazancın simgesi olarak Karabük’te yaşatılmaya devam ediyor.

   

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun"

22.04.2026 24 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehit Metin Arslan İlkokulu’ndan çocuklarımızı ve Atatürk KAMER kreşimizden minik yavrularımızı Belediyemizde ağırladık. Makamımızı onlara emanet ettik, Karabük’le ilgili birbirinden güzel hayallerini dinledik… Neşe dolu bir bayram oldu. Al bayrağımızın gölgesinde, sağlıkla ve huzurla nice bayramlara. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Başkan Çetinkaya’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2026 50 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

Başkan Çetinkaya Tarla Belledi

21.04.2026 32 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, saha çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Çetinkaya, dalından badem koparıp bahçe belledi. "Tarlada izi olmayanın mahsülde yüzü olmazmış" sözünü hatırlatan Çetinkaya, çalışmanın ve emeğin önemine dikkat çekti.