Karabük’te Taksi Durakları Yenileniyor
Eklenme Tarihi: 21.06.2025 249 Görüntülenme

Karabük’te Taksi Durakları Yenileniyor

Karabük Belediyesi, ulaşım hizmetlerinin daha sağlıklı koşullarda sunulabilmesi amacıyla kent genelindeki taksi duraklarını yenileme çalışmalarına başladı. İlk etapta Bayır Mahalle Fevzi Fırat Caddesi’nde bulunan Filiz Taksi Durağı ile Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kaya Taksi Durağı, modern tasarım ve işlevsellik ön planda tutularak baştan sona yenilendi.

Yapılan düzenlemelerle birlikte, şehirde 7 gün 24 saat hizmet veren taksi esnafının hem dinlenme hem de çalışma ortamı daha konforlu hâle getirildi. Yeni durak yapıları, estetik görünümün yanı sıra dayanıklı malzeme kullanımı ve kullanıcı dostu donanımlarla dikkat çekiyor.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "Şehrimizin her köşesinde günün her saati fedakârca çalışan taksici esnaflarımızın daha konforlu bir ortamda hizmet vermesini istiyoruz. Onlar gece gündüz demeden direksiyon başında emek veriyor. Biz de onların bu emeğine yakışır bir ortam sunmakla sorumluyuz. Taksi duraklarımızı sadece yenilemiyor, aynı zamanda Karabük’e yakışan bir şehir düzenine katkı sağlıyoruz."


Karabük’te Taksi Durakları Yenileniyor

Yeşile Nefes, Şehrimize Huzur Katıyoruz

Yeşile Nefes, Şehrimize Huzur Katıyoruz

25.08.2025 78 Görüntülenme

7/24 şehrimizin yeşil alanlarında emek hiç bitmiyor. Yeşile nefes, şehrimize huzur katıyoruz.

7/24 Devam... Her Şey Karabük İçin...

7/24 Devam... Her Şey Karabük İçin...

23.08.2025 59 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya:

Başkan Çetinkaya: "Karabük’ü, Türkiye’ye Örnek Bir Şehir Yapmaya Kararlıyız"

23.08.2025 125 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İnşallah bu güzel şehri en yükseğe, en iyi yerlere taşıyacağız. Karabük’ü geleceğin vizyon şehri, Türkiye’ye örnek bir şehir yapmaya kararlıyız. Şehri imar, gönülleri ihya ediyoruz" dedi.