Başkan Çetinkaya:
Eklenme Tarihi: 14.06.2025 267 Görüntülenme

Başkan Çetinkaya: "Minik Yavrularımızın Heyecanına Ortak Olduk"

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Aylin Abla Montessori Kreşi’nin yılsonu etkinliğinde minik yavrularımızın heyecanına ortak olduk. Çocuklarımızın neşesi, geleceğe dair umutlarımızı bir kez daha tazeledi. Emek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde ki Mesai Arkadaşlarımızı Ziyaret Etti

Başkan Çetinkaya, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde ki Mesai Arkadaşlarımızı Ziyaret Etti

18.09.2025 25 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Park ve Bahçeler Müdürlüğünde ki mesai arkadaşlarımız ile sabah kahvaltısında sahada bir araya geldik. Güzel Karabük’ümüzün daha yeşil ve yaşanabilir olması adına vermiş oldukları emek ve çabadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Çetinkaya, Kahraman Gazilerimizle Bir Araya Geldi

Başkan Çetinkaya, Kahraman Gazilerimizle Bir Araya Geldi

18.09.2025 24 Görüntülenme

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "19 Eylül Gaziler Günü’nde kahraman gazilerimizle bir araya geldik. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, gazilerimize hitaben kaleme aldığı "Terörsüz Türkiye" mektubunu takdim ettik. Vatan sevgileri ve fedakârlıklarıyla bizlere örnek olan gazilerimizin yanındayız" dedi.

Musluğu Değil, Algıyı Yönetenlere Karşı Gerçekleri Paylaşıyoruz

Musluğu Değil, Algıyı Yönetenlere Karşı Gerçekleri Paylaşıyoruz

17.09.2025 64 Görüntülenme

Bazı haber sitelerinde Safranbolu’nun susuz kalmasının siyasi bir atraksiyon olduğu, Safranbolu Belediye Başkanını halka karşı beceriksiz göstermek için Safranbolu’yu susuz bıraktığımız iddia edilmiştir.